Šodien vecāki dosies gājienā, lai stātos PRET pedofilu mīkstajiem sodiem

Šonedēļ daudzi Latvijas vecāki un sabiedrība kopumā ir sašutumā par izskanējušo ziņu, ka Liepājas tiesa pedofiliem nav piešķīrusi reālu cietumsodu, bet gan piespiedu darbus. Šo piektdien, tas ir, 17.jūlijā plkst. 11.30, vecāki nolēmuši doties gājienā, lai paustu un atgādinātu - bērni ir mūsu lielākā vērtība. Piedalies arī Tu!

Abiem pedofiliem, kuri seksuāli izmantojuši savu radubērnu no piecu līdz desmit gadu vecumam, Liepājas tiesa piespriedusi vien pārsimts stundu piespiedu darbu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Abiem pedofiliem, kuri seksuāli izmantojuši savu radubērnu no piecu līdz desmit gadu vecumam, Liepājas tiesa piespriedusi vien pārsimts stundu piespiedu darbu.

 

Modināsim sabiedrību! Pat bērna dzīvība Latvijā vairs nav vērtība. Mīkstie “sodi” bērnu izmantotājiem ir tiesas vai likuma nespēja? Lastadijas skolotājs, Mihalkinu ģimene un tagad – Liepājas varmākas. Mēs nevaram klusēt valstī, kurā tiesu sistēma ir maiga un iejūtīga pret pedofiliem. Vai tas ir taisnīgi? Vai šāda ir tiesiska valsts mūsu bērniem? Vai tas ir pareizs signāls sabiedrībai? 

 

Paldies Valsts Prezidentam Raimondam Vējonim par stingru pilsonisku nostāju šajā lietā, paldies mūsu deputātiem, kuri ierosināja izskatīt šo jautājumu detalizēti Saeimā, bet mēs, vecāki, šodien gribam būt kopā ar Liepājas vecākiem! Lai visa sabiedrība redz un saprot, ka vienaldzības nebūs. Mēs labi apzināmies, ka tiesu vara Latvijā ir neatkarīga, bet neviens vecāks, kuram ir sirds, nav vienaldzīgs un noteikti vēlas saprast: “Kā tas ir iespējams?!” 

 Lai visa sabiedrība redz un saprot, ka vienaldzības nebūs. Mēs labi apzināmies, ka tiesu vara Latvijā ir neatkarīga, bet neviens vecāks, kuram ir sirds, nav vienaldzīgs un noteikti vēlas saprast: “Kā tas ir iespējams?!” 

Reklāma
Reklāma

Mēs, Latvijas Republikas vecāki,  uzskatām, ka pēdējā laikā sabiedrībā notiek morāles normu noniecināšana un sāk zelt visatļautība. Piektdien, 17.jūlijā, plkst. 11:30 Rīgas vecāki pulcēsies pie Laimas pulksteņa un dosies līdz Tieslietu ministrijai, lai atgādinātu sabiedrībai, ministriem, deputātiem un tiesām, ka bērni – ir Latvijas lielākā vērtība. Mēs vēlamies saprast, kas lika Liepājas tiesai pieņemt šādu lēmumu un kāpēc meitene bija jāsūta uz ārzemēm. Mēs vēlamies, lai šādi spriedumi vairs neatkārtotos un gribam zināt, kā to panākt.

LR vecāki

https://www.facebook.com/events/511028635715205/