Policija aiztur vīrieti aizdomās par netiklām darbībām ar mazgadīgajiem – lūdz atsaukties cietušos

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirkņa kriminālpolicija 30. jūnijā Jūrmalā aizturēja 1968. gadā dzimušu vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par netiklu darbību veikšanu ar mazgadīgu, desmit gadus vecu meiteni. Policistiem ir aizdomas, ka vīrietis līdzīgas darbības varētu būt veicis ar citiem nepilngadīgajiem, tādēļ aicina atsaukties cietušos. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pārbaudot operatīvo informāciju, Jūrmalas iecirkņa Kriminālpolicija pagājušajā otrdienā Jūrmalā dzīvesvietā aizturēja 1968. gadā dzimušu vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par netiklu darbību veikšanu ar 2005. gadā dzimušu meiteni. Par šo noziedzīgo nodarījumu ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 162.panta pirmās daļas. Aizturētajam ir piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Policistiem ir pamatotas aizdomas, ka aizturētais vīrietis varētu būt veicis līdzīgas darbības arī ar citiem nepilngadīgiem bērniem. Tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu, kurš ir cietis no attēlā redzamā vīrieša, zvanot uz tālruņa numuriem 67075111 vai 110.

Reklāma
Reklāma