Mīlas neprāts: kazahu puisis pārģērbjas, lai glābtu savu draudzeni

Īsta mīlestība nebaidās no grūtībām un tās dēļ cilvēki gatavi ziedoties un upurēties. Kazahstānā dzīvojošs 20 gadus vecs puisis Ajans Žademovs gandrīz izglāba savu 17 gadus veco draudzeni no drošas izgāšanās eksāmenos. Viņš uzvilka parūku, uzkrāsojās, apģērbās kā meitene un devās lauvam tieši rīklē - vidusskolas noslēguma eksāmenu telpā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vienīgais, kas puisi nodeva, bija viņa pārliekā cenšanās runāt augstā, smalkā balsī. Viņš pārcentās un skolotājiem radās aizdomas, ka šeit kaut kas nav tīri.

Meitene bija pilnīgi pārliecināta, ka skolas noslēguma eksāmenus nenokārtos. Par to liecināja visi testi, kuros viņa izgāzās. Puisim mīļotās bija tik ļoti žēl, ka viņš nolēma, ka ar vienkāršu atbalstu ne nebūs līdzēts. Ir jārīkojas!

Puisis sagādāja melu parūku, uzkrāsojās, pārģērbās un devās uz eksāmenu. Pasniedzēji gan piefiksēja, ka meitene izskatās nedaudz savādāk kā identifikācijas kartes fotogrāfijā un sāka pievērst īpašu uzmanību. Puisi nodeva pārāk augstā balss, kas neskanēja dabiski.

Reklāma
Reklāma

Puisis ir sodīts ar naudas sodu. Par romantisko glābšanas akciju viņam būs jāsamaksā soda nauda gandrīz 2000 eiro apjomā. Puiša romantiskā rīcība iepatikusies kādam vietējam biznesmenim, kas apņēmies soda naudu samaksāt viņa vietā.

 

Avots: dailymail.co.uk