"Esi reindžers!": Bērnus aicina piedalīties aptaujā un laimēt planšetdatoru


Virtuālā vide ir ikdiena gan pieaugušajiem, gan bērniem. Ja pieaugušajiem apdraudējumi Internetā pārsvarā saistīti ar datorvīrusiem un naudas izkrāpšanas mēģinājumiem, tad bērniem bīstamāki ir emocionāli uzbrukumi. 

Apkopojot bērnu atbildes, tiks radīti padomi, kā sargāt sevi internetā.

FOTO: Shutterstock.com

Apkopojot bērnu atbildes, tiks radīti padomi, kā sargāt sevi internetā.

Lai noskaidrotu, kā labāk pasargāt bērnus no emocionālās vardarbības un pazemojumiem internetā, bezvadu interneta pakalpojumu sniedzējs “Triatel” uzsāk bērnu izglītošanas kampaņu “Esi reindžers!”

 

Kampaņas pirmajā etapā bērni aicināti piedalīties aptaujā “Iesaisties virtuālajā pašaizsardzībā!”, informējot par piedzīvotajiem drošības riskiem, tostarp vietnēm un situācijām, kurās sajutušies nepatīkami - http://www.visidati.lv/aptauja/1092059427/


Aptauja ir anonīma, un tās dati tiks izmantoti tikai apkopotā veidā.  Pētījuma dalībniekiem ir iespēja laimēt galveno balvu - planšetdatoru “Huawei MediaPad T1 7.0”, kā arī 20 “Huawei” pārsteiguma balvas, norādot savu vai vecāku e-pasta adresi, kas tiks izmantota informēšanai par balvas saņemšanu. 
 

Reklāma
Reklāma

 

Savukārt kampaņas otrajā etapā “Triatel” sadarbībā ar dažādu citu jomu speciālistiem, tostarp psihologiem un bērnu tiesību speciālistiem, izstrādās virtuālās pašaizsardzības ieteikumus, kurus ikviens varēs iegūt, bezmaksas lejuplādējot informatīvu  ekrāntapeti.