Tālmācības vidusskola īsteno lielisku sociālā atbalsta programmu - mācības bez maksas!

„Mana vidusskola” sākusi īstenot īpašu sociālā atbalsta programmu – pirmā un pagaidām vienīgā no Latvijas privātajām tālmācības vidusskolām. Jaunās programmas ietvaros pilnīgi par velti iespējams attālināti apgūt vidējās izglītības programmu daudzbērnu un maznodrošināto ģimeņu pārstāvjiem, bez vecāku apgādības palikušajiem bērniem, kā arī gaidībās esošajām jaunajām māmiņām un vecākiem, kuri audzina mazuli. 

Mācības tiek organizētas ar individuālu pieeju – ikviens audzēknis var saņemt sev nepieciešamo skolas personāla palīdzību vai padomu.

FOTO: Shutterstock.com

Mācības tiek organizētas ar individuālu pieeju – ikviens audzēknis var saņemt sev nepieciešamo skolas personāla palīdzību vai padomu.

 

„Ir teiciens – mācīties nekad nav par vēlu. Varam piebilst – tagad to var darīt pilnīgi jebkurš, atrodoties jebkurā vietā,” teic „Mana vidusskola” dibinātājs Arvis Mastiņš. Doma par sociālā atbalsta programmu nav radusies nejauši, jo skolas dibinātājs pats ir daudzbērnu tēvs un labi zina, ko tas nozīmē un cik daudz prasa gan laiku, gan citus resursus. „Lai gan maksa mūsu skolā nav augsta, vien 30 eiro mēnesī, tomēr daudzām ģimenēm arī tas ir nopietns robs budžetā. Vēl viens aspekts – motivācija un iespējas, īpaši pieaugušajiem. Ja cilvēks strādā, nav iespējams sēdēt skolas solā katru dienu, savukārt vakarskola atņem laiku, ko var veltīt ģimenei, turklāt arī uz to ir kaut kā jātiek. Tālmācības vidusskolai ir liela priekšrocība – var mācīties no jebkuras, pat visattālākās un savrupākās vietas Latvijā un pat ārvalstīs, turklāt sev izdevīgā laikā. Tādējādi mācības var apvienot gan ar darbu, gan bērnu audzināšanu, gan vaļaspriekiem.”

 Visi mācību materiāli (tostarp videolekcijas un audiogrāmatas) audzēkņiem pieejami virtuālajā vidē.


Tagad pilnīgi par brīvu iespējams iegūt augsta līmeņa vidējo izglītību daudziem, kuriem līdz šim tas nebija iespējams. Nepieciešams vien dators vai viedtālrunis un pieeja vispasaules tīmeklim. Visi mācību materiāli (tostarp videolekcijas un audiogrāmatas) audzēkņiem pieejami virtuālajā vidē. Mācības tiek organizētas ar individuālu pieeju – ikviens audzēknis var saņemt sev nepieciešamo skolas personāla palīdzību vai padomu. Reizi mēnesī tiek organizētas klātienes konsultācijas, taču tiem, kas kaut kādu iemeslu dēļ nevar uz tām ierasties, tiek piedāvātas neklātienes konsultācijas. 


Ja ir jau iesākta, bet nepabeigta vidējā vai profesionālā izglītība, atestātu par vidējo izglītību iespējams iegūt divu vai pat viena gada laikā – to individuāli vērtē uzņemšanas komisija.

Reklāma
Reklāma


„Mana vidusskola” sociālās atbalsta programmas ietvaros bezmaksas izglītība jeb 100 % atlaide tiek piedāvāta:

  • maznodrošinātām un trūcīgām ģimenēm, 
  • bez vecāku aizgādības palikušiem bērniem,
  • daudzbērnu ģimenēm,
  • ģimenēm ar bērnu/bērniem līdz divu gadu vecumam,
  • grūtniecēm.
  •  

Pieteikties sociālā atbalsta programmai jaunajam mācību gadam var līdz šā gada 31. augustam. Arī iestāšanās dokumentus iespējams nokārtot attālināti. 
Skola un tās mācību programma ir licencēta un akreditēta. 

Sīkāka informācija: Manavidusskola.lv