Kinoteātris Splendid Palace būs speciāli kinoseansi skolotājiem

 

 

No 17.aprīļa kinoteātris Splendid Palace, Elizabetes ielā 61, uzsāk jaunu projektu “Kino mīl skolotājus” - regulārus filmu seansus skolotājiem, katra mēneša trešajā trešdienā aicinot uz kādu no Splendid Palace mēneša labākajām filmām par īpaši draudzīgu cenu - tikai 2 eiro.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Pirmajā Skolotāju seansā 17.aprīlī pl.16.00 Splendid Palace piedāvās noskatīties režisores Līvas Ulmanes jauno Augusta Strinberga leģendārās lugas “Jūlijas jaunkundze” ekranizāciju.


Savukārt nākammēnes, 20.maijā pl.17.30, Skolotāju seansā – Oskara balvai nominēto īsfilmu izlase, ekskluzīva šī gada ASV Kinoakadēmijas balvai nominēto īsfilmu kolekcija kategorijā „spēles īsfilmas” (short films) – „Aja”, Bugalū un Grems”, „Sviesta lampa”, „Parvane”, kā arī Oskara balvu saņēmusī filma „Telefona zvans” („Aya”, „Boogaloo un Graham”, „Butter Lamp”, „Parvaneh” un „The Phone Call”).


"Kino uzdod jautājumus, runā par aktuālo, provocē, analizē. Ilustrē sabiedrības priekšstatus, tendences, iezīmē jaunus uzvedības kodus, uzrāda psiholoģiskas problēmas. Kino ir neatņemama audiovizuālās kultūras sastāvdaļa, kas daudzviet pasaulē cieši integrēta izglītības sistēmā, veidojot skološanas un skološanās procesu daudz atraktīvāku un saistošāku paaudzes vizuālajai domāšanai”, par kino kā skolotāja darba instrumentu stāsta kinokritiķe Daira Āboliņa.

Ieeja Skolotāju seansā, uzrādot apliecinošu dokumentu, tikai 2 eiro.

Reklāma
Reklāma