Melnais jeb raganu sāls jaunā mājokļa attīrīšanai no sliktās enerģijas

Tas ir ļoti spēcīgs attīrošs līdzeklis, kas palīdz  pasargāt savu dzīves vietu no nevēlamiem viesiem, attīra to no skaudības, aizsargā no melnās maģijas, spokiem, negatīvas enerģijas, raganas to izmanto arī eksorcisma rituālos… Šo sarakstu var turpināt bezgalīgi.  Kā to pagatavot? 

āņem vērā, ka sāls gatavošanas laikā, mājās jāvalda mieram un harmonijai, citādi visa darbība vējā…

FOTO: Shutterstock.com

āņem vērā, ka sāls gatavošanas laikā, mājās jāvalda mieram un harmonijai, citādi visa darbība vējā…

 

Uzreiz brīdinu, ka tam būs vajadzīga pacietība un laiks. Jāiegādājas parasts vārāmais sāls, pilnmēness laikā, tas jāuzber uz pannas un jācepina uz lēnas uguns divas stundas, tad tam pievieno sasmalcinātas kokogles un turpina cept vēl vienu stundu. Jāņem vērā, ka sāls gatavošanas laikā, mājās jāvalda mieram un harmonijai, citādi visa darbība vējā… Kokogļu vietā var likt klāt pelnus, kvēpus vai jebkādas citas dabiskas krāsvielas.

Šis sāls, laiku pa laikam jāapmaisa, un jāizsaka šāds čukstiņš:
„Ripoja saulīte, ripoja mēnestiņš,
Pa lauku laukiem, pa kalniem un lejām.
Paņemšu slotu, ielikšu kātu,
No sava sliekšņa slaucīšu prom:
Kas nāks pie manis mājās ar domām ļaunām,
Būtnes, kas nav aizgājušas uz mājām savām.
Enerģijas, kas kaitējumu manai mājai cels,
Visu melnumu, ko man kāds līdzi vels.
Ko es izteicu, to cilvēkam neizjaukt!
Lai notiek tā!” 

Reklāma
Reklāma


Ļoti labi šo sāli izmantot, ja esiet iegādājušies jaunu nekustamo īpašumu. Pirms mēbeļu izvietošanas, paņemiet raganu sāli un izkaisiet to pa visām telpām plānā kārtā. Pēc tam tas jāpatur vismaz 12 stundas. Tad ņem rokā slotu un saslauka visu sāli sliekšņa virzienā. Pēc tam var veikt telpu uzkopšanu kā parasti. Tāpat, šāds veids ļoti noderēs tiem, kuriem ir privāts bizness – tas attīrīs ne tikai no negatīvās enerģijas, bet arī no jebkādas kaitnieciskas maģiskās iedarbības. Vēl  šo sāli var izmantot svētku un pasākumu laikā  kā negatīvās enerģijas savācēju – vienkārši uzberot uz šķīvja un noliekot vietā, kur tas nevienam netraucēs. 


Autors: Aija Trofimova