Čukstiņi pievilcības pastiprināšanai jeb viltības pretējā dzimuma apburšanai

Sadzīves maģijā, mums pierasts šādu darbību apzīmēt ar vārdošanu. Es, „vieglajai vārdošanai” atļāvos iedot nosaukumu čukstiņi. Tie ir vārdi, kurus izsaka klusiņām, pie sevis – gan izsakot vēlmi, personīgi priekš sevis, vai izmantojot čukstiņus kā enerģētiskos „lādiņus”.

Visa pamatā tomēr ir ticība sev un pašapziņa.

FOTO: Shutterstock.com

Visa pamatā tomēr ir ticība sev un pašapziņa.


Ar šādiem „lādiņiem” var uzlādēt ūdeni, dzērienus, mantas, apģērbus… Šādā vienkāršā veidā jūs variet ienest brīnumu savā dzīvē.

 

Daži čukstiņi pievilcības pastiprināšanai:

Reklāma
Reklāma
  • Čukstiņš uz kleitu, lai pievērstu pretējā dzimuma uzmanību, jāizsaka divas reizes: „ Ar savu elpu, es pievilcības spēkus pievelku. Smarža kā rozei, acis kā zvaigznes. Tvirta gaita, smuidra stāja. Mīlestība un laime nāk manā mājā.”
  • Čukstiņš, ko izmanto mazgājoties vai peroties pirtī: „Ādai manai – gludums un tvirtums, acīm – spožums un mirdzums, matiem – veselība un skaistums. Lai notiek tā!”
  • Matu atjaunošanai, izsaka ķemmējot matus ar koka ķemmi: „Graudiņš pie lauka, gaismiņa pie saulītes, galviņa pie ķemmītes, matiņš pie matiņa. Lai notiek tā!”
  • Čukstiņš uz ziepēm, jāizsaka laikā, kad mazgājieties, vislabāk, kad aust rīta gaisma: Ziepējot ziepē, visu lieko noberzē. Prieku iesmērē, mieru ierīvē, smaržu saglabā! Lai notiek tā!”
  • Čukstiņš uz kurpēm: „Kā taureņi dejo, tā gaita man lido. Kā bites uz medu, tā skati uz mani. Par mani lai nerunā, bet mani pamana. Pāris pie pāra. Lai notiek tā!”
  • Čukstiņš savas otrās pusītes pasaukšanai, izsaka uz auskariem (tiem jābūt pārī): „Saucu ar čukstiņu, gaidu ar sirsniņu. Ziediņš pie ziediņa, vējš tur, kur jūriņa. Puse pie pusītes! Lai notiek tā!”
  • Pirms čukstiņu izteikšanas, izmetiet visu lieko no galvas ārā. Izsakiet visu patiesi, ieliekot savu personīgo enerģiju un viss izdosies!


Autors: Aija Trofimova