Krītiņš aizsardzībai. Kā tādu izgatavot un pareizi lietot?

Maģiskais krītiņš - iedarbīgs aizsardzības līdzeklis. Izgatavot to var ļoti elementāri. Paņemiet vienkāršu, baltu krītiņu un ielieciet to rupjajā sālī uz 24 stundām. Pēc tam, kad izņemsiet to ārā, varat noskaitīt Tēvreizi, vai sev svarīgu tautasdziesmu, vai spēka vārdus. Izvēlieties pēc savas pārliecības un ticības. 

Maģiskā krītiņa gatavošanai tev vajadzēs parasto balto krītu un sāli.

FOTO: Shutterstock.com

Maģiskā krītiņa gatavošanai tev vajadzēs parasto balto krītu un sāli.


Piemēram, man ļoti patīk šāda tautasdziesma ar stiprajiem vārdiem:


Bur man buri, skauž man skauģi,
Nevar mani izpostīt,
Dieviņš taisa zelta sētu
Apkārt manu augumiņu.


Pēc tam, šo krītiņu nolieciet uz palodzes, atkal uz diennakti. Viss, Jūsu maģiskais krītiņš ir gatavs! Ko ar to var darīt? Var uzlikt aizsardzību durvīm - katrā durvju stūrī ievelkot aizsardzībai krustiņus - tiem ir jābūt slīpajiem, lai pozitīvā enerģija varētu ienākt Jūsu mājās. Tāpat var izdarīt arī ar logiem, tikai tur piektais krustiņš jāievelk zem palodzes. Tiem, kuri dzīvo zemākajos stāvos daudzstāvu mājās, būtu ieteicams uz logiem uzlikt šāda veida aizsardzību.


Ja Jūsu mājā ir vieta, kur jūtiet nemieru, diskomfortu un bailes, tad var to attīrīt - tā var būt vienkārši anomāla zona, vai pat Jūs varētu traucēt kāda būtība, piemēram, spoks. Apvelciet šo vietu, pulksteņrādītāja virzienā ar savu maģisko krītiņu, pēc iespējas lielākā rādiusā. Tad nolieciet apļa vidū šķīvīti ar baznīcas vai aizrunāto sveci, aizdedziniet to un izejiet ārā no šīs telpas. Pēc laika, atgriezieties un ieklausieties savās sajūtās, ja diskomforts pazudis, tad var veikt noslēdzošo rituālu, ja ne - aizdedziniet un uzlieciet uz šķīvīša jaunu sveci.

 

Reklāma
Reklāma

Ja Jūs uzskatiet, ka esiet ticis galā ar vietas attīrīšanu, tad tā ir "jāaizzīmogo". Ievelciet aplī divas līnijas - no augšas uz leju, no labās puses uz kreiso - aplī sanāks krusts. Tagad tādā veidā ir jāpatur, vismaz, divas stundas. Pēc tam, visu kārtīgi izmazgājiet, neatstājot nekādas krīta pēdas. Netīro ūdeni izlejiet kanalizācijā. Veiksmīgi!

 

Autors: Aija Trofimova