Traģiska avārija uz Jelgavas šosejas. Sabraukta vecmāmiņa ar bērnu

Baisa satiksmes negadījuma pēdas patlaban tiek novāktas uz Jelgavas šosejas pie pagrieziena uz Medemciemu. Uz šosejas visai ilgi atradās folijā ietīts bojāgājušais. Uz šosejas sabraukta sieviete un bērns.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Negadījums noticis ap plkst.8.25 pie Medemciema, kad automašīna virzienā uz Rīgu uzbrauca diviem gājējiem - sievietei un apmēram sešus līdz desmit gadus vecam bērnam. 

Sākotnējā informācija liecina, ka abi gājēji šoseju šķērsojuši neatļautā vietā. Abus pamanījusi automašīna "Volvo", kas izvairījusies no sadursmes, taču iebraukusi ceļazīmē. Aiz "Volvo" braucošā automašīna "Škoda" nav paspējusi izvairīties un uzbraukusi abiem gājējiem.  Sieviete mirusi notikuma vietā, bet bērns miris nedaudz vēlāk. 
 

Ap deviņiem no rīta Kasjauns.lv avārijas vietā redzēja strādājam divas mediķu brigādes, divas glābēju ekipāžas un policijas darbiniekus, gaudoja sirēnas. Viens negadījumā iesaistītais auto atradās uz braucamās ceļa daļas virzienā uz Rīgu. Pie tā atspiedies, noliektu galvu stāvēja kāds vīrietis. Savukārt cits avārijā ir pārtriecies pāri joslas sadalošajām barjerām un atradās starp tām. Vismaz  stundu uz ceļa, ietīts folijā, atradās viens bojāgājušais. Pašā krustojumā, kas, visticamāk bija automašīnu sadursmes vieta, uz ceļa mētājās bērna apģērbs, tostarp apavi, cepure un cimdiņi. 

Ir traucēta transportlīdzekļu kustība, un no Jelgavas puses līdz pat pagriezienam uz Medemciemu vērojama iespaidīga automašīnu rinda. 
 

„No sabiedriskā transporta pieturvietas pāri šosejai regulāri pārvietojas vietējie iedzīvotāji. Iet pāri ceļam gan krustojumā, gan netālu no tā, rāpjoties pāri joslas sadalošajām barjerām, neraugoties uz to, ka nokļūšana otrpus šosejai šai vietā ir paredzēta pa apakšzemes tuneli. Varbūt pēc šīs traģēdijas cilvēki vairāk padomās un novērtēs savu dzīvību,” kasjauns.lv sacīja kāda Medemciema iedzīvotāja un skumji piebilda: „Bojā gājušais bērns diemžēl šajā gadījumā nevarēja mainīt savu likteni. Viņu pāri ceļam neatļautajā vietā veda paša māte (vecmamma)...” 

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv