Mīlestības un seksa horoskops 2015. gadam

Kas gan var būt svarīgāks par mīlestību? Sirdslietu tendences un līkločus nākamajam gadam katrai horoskopa zīmei prognozē astroloģe Rita Riekstiņa. Tomēr - lai ko solītu zvaigznes, rīkojies arī pats.

Uzzini, ko mīlas lietās 2015. gadā tev sola zvaigznes!

FOTO: Shutterstock.com

Uzzini, ko mīlas lietās 2015. gadā tev sola zvaigznes!

 

Horoskopi 2015 gadam aunsAUNS
Piedzīvojumu un jaunu atspirdzinošu dvesmu meklētājam Aunam, 2015. gads tādas piedāvās ne vienu vien. Auns izbaudīs mīlas priekus kā no pusaudža kājas – no mazām tirpiņām pirkstu galos, līdz dauzonīgiem tauriņiem vēdera lejasgalā. Nē, tas noteikti nebūs viss. Auns mazliet neapdomīgi (tā taču viņam pienākas) metīsies iekšā sajūtu piedzīvojumos. Principiālais Auns darīs tikai to, ko pats galvā ieņēmis, un ja kāds pretējā dzimuma pārstāvis (vai pārstāve) mēģinās ragaino pielikt pie vietas un sasaistīt noturīgām saitēm – sajutīs aukstu atturību un labi, ja pamanīs aizmūkoša Auna pēdu nospiedumus. Padoms tiem, kas plāno noturēt jauniepazītu Aunu – rīkojieties brīvi un gudri. Ļaujiet viņam domāt, ka lēmumu pieņēmis viņš. Auns savu izvēli šogad izdarīs par cilvēku, kuram būs savs raksturs, stingrs mugurkauls un interesanta dzīve, kurā būs labi bez Auna, gan arī Aunam.

Tiem Auniem, kas jau paspējusi saistīties ilgākās un noturīgākās saitēs, gads var nest pārpratumus, nesaskaņas un domstarpības. Tiem, kas ar dullu galvu metīsies bēgt no tā visa, jārēķinās, ka gada laikā tā arī var palikt pie sasistas siles. Šis nebūs gads, kad aktuāla ģimenes dzīves veidošana uz jauniem līdzeniem pamatiem, taču esošais un jau radītais jāpacenšas noturēt un saglabāt. Tiem, kas pratīs to paveikt, dāvanā saskanīga ģimenes dzīve.


Horoskopi 2015 gadam vērsisVĒRSIS
Kārtīgs, uzticīgs un gādīgs Vērsis būs arī 2015. gadā. Tiem Vēršiem, kas sargā sevis izveidoto ģimenes ligzdiņu, šis gads nekādus pārsteigumus un piedzīvojumus nenesīs. Par ģimenes prieku un labsajūtu rūpēsies paši un ar lielāko prieku. Tiem, kas plāno un cer – šis gads būs auglīgs. Jāstrādā pie bērnu radīšanas jautājuma ar pateicīgu regularitāti un jāgaida brīnums. Jums šogad ļoti labas auglības iespējas.

Nedaudz raibāks šis gads būs brīvajiem Vēršiem. Gaidas, meklējumi un cerības Vēršus var vai nu atstāt bešā, vai arī ievilkt lamatās. Un te nu jāsaka, ka labāk būtu palicis tukšā. Kas tas notiks? Vērsis būs tā sacerējies uz lielo mīlu, ka var nepamanīt to, ka viņu sāk izmantot. Vēršiem jau naudiņa turas, un cilvēkiem naudiņa patīk. Ja vēl tās turētājs no vaiga glīts.. saprotiet. Afēras ar kaislību un lielu izmaksu piegaršu garantētas. Tāda trausla robeža starp to, kas īsts sirdī, un kas īsts iedomā. Lai gan mīlas lietām patīk kutināt vēderu un vest nebēdnībās, Vēršiem tomēr jāpievieno saprāts un jārīkojas apdomīgi.


Horoskopi 2015 gadam dvīņiDVĪŅI
Dvīņiem Kazas gads mīlas jomā būs tāds pats kā Dvīņi paši – aktīvs, dinamisks, mainīgs un notikumiem bagāts. Jāsaka, ka visiem – gan brīvajiem, gan apgredzenotajiem. Brīvie būs pilnīgā putna lidojumā, ies cilvēkos, iepazīsies teju ar katru pretimnācēju, kas vairāk vai mazāk atbilst viņa plašajām patikām. Kontaktus arī izdosies izveidot daudz, taču Dvīņi tīkos pēc īstā un vienīgā. Savos meklējumos Dvīņi šogad vairākkārtīgi dosies pāri robežai, saglabājot cerību, ka tur ārā taču ir. No ceļošanas un meklēšanās Dvīņus neapturēt, tādēļ izteiksmīgi nenorādīšu, ka lielā laime ir tepat kaut kur blakām. Tā kā tas ir apgredzenotajiem Dvīņiem? Ne gluži.

Šķiet, ka gads sāksies ar nemieriem un nesaprašanām arī šiem Dvīņiem. Laulības un stabilas attiecības gada sākumā šūposies kā smilga vējā, galvenokārt dēļ tā, ka kustīgajiem Zodiaka pārstāvjiem prasīsies pēc jaunām asinīm un jauniem vējiem. Krietna daļiņa nespēs rast spēkus, lai attiecības noturētu. Tie, kam tas izdosies, gada otrajā pusē dosies medusmēnesī un baudīs no laimības kausa.
 

Horoskopi 2015 gadam vēzisVĒZIS
Siltumu, mīļumu un ģimenes pavardu alkstošie Vēži šogad turpinās savu ceļu, savus meklējumus un gādās sev cerības. Kosmoss saklausīs un vērsīs savu dāsno vaigu Vēža virzienā. Brīvajiem Vēžiem tiks piedāvātas pat  dažādi varianti, izvērtēšanas process būs ilgs un lēns. Un tas nu atkal var kļut par Vēža klupšanas akmeni – ilgi, lēni un pamatīgi. Savās gaidās un iecerēs Vēzis būs satinies tik ļoti, ka pie tām nespēs piestiķēt teju nevienu partneri. It kā jau der, taču kaut kas tomēr nav. Tiem, kas būs izlēmīgāki, gada pirmajā pusē izdosies savā sirdī ieraudzīt īsto un visa gada garumā no iekāres objekta nenolaist ne acu, ne roku. Vēžiem, kas savas personīgās saites jau saistījuši, tiem jārauga, lai attiecības nepabojā aizdomu un greizsirdības dzirkstele. Partneriem noteikti šķitīs, ka Vēzis meklē ka tikai kaut ko, lai pabakstītu un uzjundītu emocijas. Ieteikums Vēžu partneriem – ņemiet to lietu savās rokās un vērsiet enerģiju seksuālā gultnē, lai viņiem neatliek laiks izdomāt un pašiem par savām izdomām pārdzīvot.
 

Horoskopi 2015 gadam LauvaLAUVA
Nerimsies savas burvīgās personības izrādīšanā zodiaka karalis Lauva. Sirds pulsēs divtik jaudīgāk un Lauva nebūs gatavs laist garām nevienu glītu pretimnācēju. Ja garā palaidīs, tad pirms tam sevi izrādīs godam. Tiekšanās pēc mākslīga novērtējuma, pēc miljoniem raibu kontaktu un mīlas romānu, Lauvu šogad novedīs kā pie pārliecības maksimuma, gan arī spēku izsīkuma. Enerģija tik izšķiesta vējā un īstu atdevi tā arī nesaņems. Brīvās Lauvas – koķetējiet, priecājieties, mīlējieties, tikai nekrītiet galējībās un jēlībās. Neuzmanība, vieglprātība un pēkšņi dullumi šogad var būt vienīgais, kas atļausies sašūpināt jau izvēlētas un iezīmētas Lauvas krātiņu. Ģimenes dzīvē nekādi ārēji satricinājumi nav gaidāmi – dots devējam atdodas. Ja Lauva paslīdēs, mīļotais cilvēks to sadzirdēs pat no otras pasaules malas, tādēļ Lauvas – nekrītiet kārdinājumā, nespļaujiet akā, no kuras pašiem tik ļoti tīk padzerties. Kārdinājuma spriedze vairāk būs jūtama gada pirmajā pusē.

Reklāma
Reklāma


Horoskopi 2015 gadam jaunavaJAUNAVA
Kosmiskie spēki Jaunavai nekādus pārsteigumus un krasu notikumu maiņu nepiedāvās, jo tāpat jau skaidrs, ka neba jau viņa tam būtu gatava. Jaunavas šajā gadā jutīsies nedaudz ierobežotas. Vienām  tā būs pašu izvēle, citām likteņa pirksts vai vienkārši rakstura īpatnības. Brīvās Jaunavas sevi ļoti turēs grožos, centīsies rīkoties maksimāli pareizi un glīti. Jaunām pazīšanām pretim neskries un ja satiksies, tad ilgi un dikti vilks garumā nākamās tikšanās, turēs noslēpumā savas vēlmes un sevi pašu. Noslēpumainības plīvurs Jaunavas var ietīt nedaudz aizliegtās attiecībās. Brīvās Jaunavas var izrādīties mīļāko lomā un tā arī palikt cerot, ka tā ir lielā mīla.

Attiecību un ģimenes Jaunavas veltīs sevi šai jomai pilnībā. Bērni, sadzīve, rūpes. Tas viss pildīs Jaunavas sirdi un vēl vairāk rokas, taču uz partneru pleciem būs uzmanība un novērtējums. To Jaunavām vajadzēs papildus devās. Ilgstošas attiecības var sašūpināt arī kāds skelets skapī, par ko ilgi klusēts, rūpīgi (it kā) slēpts. Te nu jārēķinās ar to, ka šis gads nepieļaus noslēpumu noslēpšanu – visi skapji nāks vaļā kā brīvām,  tā saistītām Jaunavām.
 

Horoskopi 2015 gadam svariSVARI

Skaisti dzīvot neaizliegsi. Svariem tas allaž ir paticis un šogad mīlas jautājumos tas spēlēs teju vai noteicošo lomu. Ne tuvu uz katru garāmgājēju Svari vērsīs savu uzmanību. Vien uz to, kam sekos ilgs un aizkustinošs dārga aromāta pavediens un Svaru virzienā vērsta ziedu buķete, ko ar rokām knapi aptvert. Sataustāmi un apbrīnojami labumi noteiks Svaru izvēli partnera meklējumos. Jo vairāk uzmanības apliecinājumu, jo vairāk dāvanu un smalku restorānu, jo Svari kļūs pielaidīgāki un izliksies ieinteresētāki. Lai arī baudas spēles tā var ilgt nebeidzami (Svaruprāt), tomēr kāds atradīsies, kas pēc šādas Svaru rokas sniegsies, un tad sāksies ilgā domāšanas un svēršanās. Jādomā par pamatiem uz kādiem veido attiecības. Attiecībās esošiem Svariem arī prasīsies pēc uzmanības apliecinājumiem, un sadzīviskā neapmierinātība var uzjundīt līdz gana augstiem toņiem. Labākais ko darīt, lai ģimenes dzīvē saglabātu foršu dzīvīgumu – censties atklāti stāstīt savas sajūtas un vēlmes. Ja gribas dāvanu, tā arī jāpasaka. Atklāta rīcība vienam pret otru būs noturīgu attiecību stūrakmens.

 

Horoskopi 2015 gadam skorpionsSKORPIONS
Kazas gads Skorpioniem sola vien mīlas pielietas stundas un dienas, taču ne mēnešus un gadus. Tas viss vien tādēļ, ka Skorpioniem šis nebūt nebūs attiecību gads, tieši pretēji, attiecību jautājumā klāsies gaužām žēli, jo visa uzmanība tiks veltīta sabiedriskajai dzīvei, karjerai, panākumiem, ienākumiem. Galva dunēs no iespējām un enerģijas, kas virzīs Skorpionu augstāk pa karjeras kāpnēm un mīla.. mīla kļūs tikai par odziņu kokteilī. Brīvie Skorpioni ar knapu aci pievērsīs uzmanību pretējam dzimumam. Uzlūkos vien, lai atrastu tajā mīlas augli īsam un aizmirstamam sakaram. Izveidot jaunas attiecības šajā gadā praktiski neizdosies, ja vien biznesa plāni pilnībā mainīsies un skatiens tiks pavērsts ģimenes virzienā.

Tiem, kas tur jau, ieskatījušies laiku atpakaļ, šis gads arī prasīs slodzīti, jo mājās darāmā būs gana, partneris prasīs uzmanību un rūpes, taču Skorpiona galva un domas būs kur citur. Jāmēģina līdzsvarot vienam un jācenšas saprast otra. Viens jau noteikti – jo lielāks spiediens uz Skorpionu tiks izdarīts no  mājas puses, jo lielāka iespēja, ka viņš no tās bēgs. Kamēr karjera prasa daudz enerģiju, mājas ir tā vieta, kur viņš nāk to gūt.
 

Horoskopi 2015 gadam strēlnieksSTRĒLNIEKS
Piedzīvojumu un brīvības mīlētājs Strēlnieks šajā gadā atradīs meklēto, taču ļoti iespējams, ka nesapratīs kas ir kas un paies garām kā savai brīvībai, tā savai laimei. Viss tikai tādēļ, ka pats īsti nebūs tici skaidrībā ar to, ko vēlas. Jaunas iepazīšanas, aizraujošas, negaidītas satikšanās gaida Strēlnieku 2015. gada sākumā., taču šķiet, ka Strēlniekam gribēsies vien aprunāties, papriecāties un atkal vienam lūkoties zvaigznēs. Kamēr Strēlnieka ceļā negadīsies radniecīga dvēsele, kura atnāks ne saukta, nedz meklēta, tikmēr vientulības – brīvības apaustais Strēlnieks meklēs pats sevi. Svarīgākais partnera izvēlē būs pievienotā vērtība, interese, aizrautība. Gara laika tērēšanai partneris te nebūs nepieciešams, taču vai brīvie un nepieradinātie Strēlnieki būs gatavi ģimenes dzīvei – liels jautājums. Ja partneris spēs ar to aizraut, tad tīri intereses pēc – lai notiek. Taču, ja tas jau noticis, Strēlnieks gaidīs interesanto sajūtu pieplūdumu arī tur. Lūkosies savā partnerī un domās – kas gan mūs saista, kurp mēs vispār ejam, kādēļ nenotiek kaut kas aizraujošāks? Nezināmā un krāsainā meklējumi var patricināt laulību stiprinātās sienas. Gan Strēlniekiem pašiem, gan viņu partneriem jārūpējas par raibu un piepildītu ikdienu. Gada sārtākajā gadalaikā – rudenī, Strēlnieki nostiprinās privāto dzīvi – laulības, bildinājums, sirdsmiers.
 

Horoskopi 2015 gadam mežāzisMEŽĀZIS
Ierasts jau ka stalts un stīvs, ja? 2015. gadā Mežāzis parādīs ko spēj attiecībā uz pretējo dzimumu. Brīvie Mežāži gada pirmajā pusē netieksies pēc stabilām saitēm un miera, tieši otrādi – viņi beidzot sāks baudīt dzīvi un mīlas gardumus. Ar lielu labpatiku izmēģinās visus flirta etapus, baudīs uzmanības apliecinājumus, aplidošanas spēles un koķetēs visiem par lielu pārsteigumu. Visas šīs maiguma un mīļuma izpausmes ragaini darīs tikai pielaidīgāku un jaukāku, līdz uz rudens pusi ļaus atvērties jaunām un skaistām attiecībām. Attiecību nosacījumi Mežāzim allaž bijuši augsti, tādēļ te jārauga, lai mīlas reibums neaizmālē acis. Tiklīdz tiks zaudēta modrība uz savām kvalitātēm, pastāv liela iespēja iekļūt nepatīkamās situācijās. Jāsaka gan, ka šādas situācijas pastāv arī tiem, kas tinušies solījumu valgos.

Mežāzis no partnera gaidīs un prasīs vairāk, partnerim jāspēj saprast – ko tieši, un jāatbild. Ja dialogs nenotiks, Mežāzis būs īgns. Ja starp laulātajiem valdīs atvērtas attiecības, uzticība un mīlestība, tad Mežāzis var atvērties jaunām un spraigām seksuālām aktivitātēm. Jauna garšiņa attiecībās – tām ilgāks mūžs.

Horoskopi 2015 gadam ūdensvīrsŪDENSVĪRS
Košs un krāšņs mīlas piedzīvojumu gads gaida Ūdensvīru plašās sirdis. Mīlestība un uzmanības apliecinājumi pildīs kausus, līs pāri malām, nezinās ne robežu. Sajūtu meklējumos Ūdensvīrs ļausies tādām mīlas rotaļām, kādas agrāk vien sapņos un fantāzijās redzētas, galva un ķermenis griezīsies. Jaunas iepazīšanās garantētas, vienīgi nekādus mīlestības un kopdzīves solījumus Ūdensvīra partneri – negaidiet, to nebūs. Kad neprāts un hormoni vada ķermeni, tad nereti gadās aci pret aci nostāties pret grūtniecības testu, kas demonstrē divas iezīmes. Jā, viss dullais reiz beidzas, un labāk, ja tas beidzas pēc iepriekš izvēlēta scenārija. Nebalansē uz robežas ar dievišķo.

Attiecībās esošajiem Ūdensvīriem tramīgs laiks. Prasīsies pēc piedzīvojumiem, apliecinājumiem, jaunām sajūtām, brīvības. Īpaši jau gada sākumā šķitīs, ka itin nekas nespēs Ūdensvīru pārliecināt par siltuma un tuvības lomu, līdz viņš pats attapsies aukstā peļķē. Pie attiecību jautājuma nāksies pastrādāt abiem – ūdensvīram jāapzinās  to nozīme un nākotnes guvums, partneriem jāļauj izjust kā būtu, ja būtu.
 

Horoskopi 2015 gadam zivisZIVIS
Jūtu un emociju piepildītās Zivtiņas 2015. gadā baudīs vārda tiešākajā nozīmē. Pienācis laiks savā virzienā vairāk saņemt, nekā atdot, kā tas līdz šim bijis ierasts. Brīvību baudošās Zivis burtiski izstaros maigumu un mīlestību, kas būs ļoti sulīga un iekārojama ēsma pretējā dzimuma pārstāvjiem. Tā vien šķiet, ka pasaku valstība būs nolaidusies uz zeme virsmas un ļaus izbaudīt romantiku, rūpes un apskāvienu siltumu – to, kas Zivtiņai tik ļoti nepieciešams. Noteikti savā ceļā satiks vairākas kandidatūras nopietnām saitēm, un sirds reibumā gada sākumā pat var jau solīt mūžīgu mīlestību. Te gan uzreiz jāsaka gan Zivtiņām pašām, gan viņu izredzētajiem personāžiem – svarīgi būs nevis stabilitāte un drošība, bet gan mīlestība un uzmanība. Un tas var izrādīties klupšanas akmens jau izveidotās attiecībās. Ja paskatās uz tām no sāna, nekas netrūkst, drošs plecs ir, viss ir, taču cerīgi romantiskā Zivtiņa gaidīs, ka to apbrīno un apmīļo. Kas pats interesantākais, Zivis saņems kosmisku spēju runāt par savām vēlmēm un vajadzībām. Bez aplinkiem, bez maldiem – vēlos baudīt, vēlos izjust nevis pavadīt dienu no dienas bez kripatiņas emocijām.
 

Pie astroloģes Ritas Riekstiņas var pieteikties arī uz individuālo konsultāciju, rakstot uz e-pastu gudrosievuskola@mammam.lv vai zvanot 25665515