Kā sauc TV raidījuma "Bez tabu" vadītāju bērnus?

TV raidījuma „Bez tabu” vadītājiem šis ir ražīgs un laimes pārbagāts laiks. Ceturto atvasi pasaulē sagaidījusi Evelīna Strazdiņa (38), savukārt pirmdzimto lolo Egons Reiters (36).

Evelīna un Ivars Strazdiņi savai otrajai meita devuši divu vārdus – Stīna Aleksandra. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Evelīna un Ivars Strazdiņi savai otrajai meita devuši divu vārdus – Stīna Aleksandra. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

Evelīnas Strazdiņas un viņas vīra informācijas tehnoloģiju speciālista Ivara Strazdiņa meitai dzimšanas dienā ik gadu būs uguņošana, jo mazulīte piedzimusi tieši Latvijas Neatkarības proklamēšanas gadadienā – 18. novembrī. Toties vārda dienu viņai būs jāsvin kopā ar tiem, kuru vārdi nav iekļauti kalendārā, jo jaundzimušajai vecāki devuši ļoti neparastu vārdu – Stīna Aleksandra. Strazdiņu pāra pirmajai kopīgajai atvasei meitai Mereditai šoruden atzīmēta četru gadu dzimšanas diena, un Evelīnai ir arī divi jau lieli bērni no iepriekšējām attiecībām – 17 gadu vecais Fridrihs un 15 gadu vecā Beatrise. 

 

FOTO: Egons Reiters un viņa mīļotā sieviete Zane Lipsberga meitu nosaukuši par Elīzi Elizabeti.

 

Savukārt Egons Reiters un viņa mīļotā sieviete Zane Lipsberga lolo šoruden dzimušo meitiņu Elīzi Elizabeti. 
Egona un Zanes ģimenē 9. oktobrī pasaulē nākusī meita ir pirmdzimtā. Jaunais tētis atzīst, ka viņu dzīve kopš mazuļa piedzimšanas ir pilnībā mainījusies. „Tā ir kļuvusi vēl jēgpilnāka, bet naktis ir kļuvušas trauslākas,” teic Egons. Jaunais tēva statuss viņam patīk un tajā viņš iejuties jau tad, kad atvasīte tikko bija piedzimusi. „Līdz ar bērna pirmo kliedzienu piedzimst ne tikai bērns, bet arī mamma un tētis,” viņš uzskata. 
„Ja pieņemam, ka dzīve ir kino, tad šī ir pasaulē labākā loma, un es spēlēšu to, cik vien labi iespējams,” apņēmības pilns rūpēties un lolot meitu ir TV raidījuma vadītājs. Egons neslēpj, ka jau tagad dzīvesbiedrei palīdz it visās rūpēs par mazuli, tostarp gan maina autiņbiksītes, gan ik dienu vizina ratiņos meitu svaigā gaisā mežā. 

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv