Ko par tavu raksturu un personību atklāj grumbiņas pierē


Katra sejas zona kaut ko pastāsta par tās nēsātāju. Šoreiz par to, ko par mūsu raksturu un personību pārējiem atklāj vertikālās un horizonātās grumbiņas pierē. 

Grumbiņas sejā nav tikai tāpēc, ka nenēsā saules brilles.

FOTO: Shutterstock.com

Grumbiņas sejā nav tikai tāpēc, ka nenēsā saules brilles.

Trīs vai četras vertikālas pieres līnijas 
Cilvēki ar trijām vai četrām vertikālām sarauktas pieres līnijām ir loģiski, apdomīgi, strādīgi un neatlaidīgi. Viņiem patīk visu kārtīgi apdomāt, pirms izlemj, ko darīt. Viņi sāk rīkoties tikai tad, kad ir pārliecināti par savu lēmumu. Viņi ir lojāli un atbildīgi un mēdz raizēties par visiem saviem ģimenes locekļiem. 
 

Viena horizontāla līnija 
Viena horizontāla līnija parasti ir raksturīga cilvēkiem ar šauru pieri. Tradicionāli tā liecina, ka šim cilvēkam ir bijusi grūta bērnība. Cilvēki ar vienu horizontālu pieres līniju ir strādīgi un bieži gūst panākumus savas neatlaidības un apņēmības rezultātā. Viņi mēdz rūpēties par savām interesēm un nepievērš lielu vērību citu cilvēku vajadzībām un vēlmēm. 
 

Divas horizontālas līnijas
Divas horizontālas līnijas uz pieres saistās ar cilvēka attiecībām ar citiem cilvēkiem, kā ari norāda uz viņa statusu un reputāciju. Ja augšējā līnija ir īsāka un mazāk izteikta nekā apakšējā līnija, šī persona grūtā situācijā nespēs paļauties uz saviem draugiem un ģimeni. Ja abas līnijas ir garas un dziļas, tad šī persona var labi saprasties ar citiem cilvēkiem un gūs labus panākumus jebkurā lomā, kurā var izmantot savas prasmes sastrādāties ar cilvēkiem. Tā ir popularitātes zīme. 


Trīs horizontālas līnijas 
Trīs horizontālas līnijas ir raksturīgas cilvēkiem, kas nepārtraukti traukti par kaut ko raizējas. Jo dziļākas ir līnijas, jo lielākas ir . Taču šiem cilvēkiem ir ari laba atmiņa, un viņi veiksmīgi risina problēmas — lai ari sākumā raizējas par tām. Cilvēki ar trijām horizontālām pieres līnijām parasti dzīvē ir veiksmīgi. Saskaņā ar kādu senu ķīniešu teicienu vīrs ar trijām līnijām uz pieres reiz kļūst par izciliem valdniekiem. 
 


Piere bez horizontālam līnijām
Cilvēkus, kuriem  uz pieres nav horizontālu līniju, jaunībā reti kurš uztver nopietni, jo līniju trūkuma dēļ viņi izskatās pēc nenobriedušiem bērniem. Taču vēlākajiem gados šie cilvēki sāk gūt panākumus un vecumdienās izskatās jaunāki par saviem gadi.

 

Reklāma
Reklāma

Viena vertikāla līnija
Cilvēki ar vienu vertikālu līniju starp uzacīm ir stūrgalvīgi un  gūst panākumus ar smagu darbu, neatlaidību, ar spēju nepadoties, lai ari ko tas maksātu. Cilvēki ar vienu vertikālu pieres līniju nav pārāk romantiski un uzskata ģimenes dzīvi par apnicīgu ikdienas pienākumu. 
 

Divas vertikālas līnijas 
Cilvēki ar divām vertikālām pieres līnijām starp uzacīm ir saprotoši, līdzjūtīgi un empātiski, un viņi labi saprotas praktiski visiem cilvēkiem. Viņiem sagādā prieku laulība un ģimenes dzīve.
 

Divas ieslīpas līnijas 
Cilvēki ar ieslīpām vai horizontālām līnijām starp uzacīm mēdz reaģēt pārspīlēti un ātri zaudēt savaldīšanos. Tā ir brieduma trūkuma zīme, un daudzi no viņiem pakāpeniski iemācās apvaldīt savu reakciju, jo cieš no stresa, disharmonijas un skumjām, ko izraisa viņu pārspīlētā reakcija. 
 

Avots: R. Vebsters "Sejas vaibstu lasīšana", R.: Jumava.