Beatrisei vēl nav gadiņš, bet ļoti slima sirsniņa. Palīdzēsim saziedot sirds operācijai!

Beatrise piedzima 2013.gada 20.augustā. Mediķi viņai konstatēja iedzimtu sirds kaiti. Lai Beatrise izveseļotos, viņai Polijā jāveic īpaša operācija, kam nepieciešami 7000 eiro. Meitenītes māmiņai tādas naudas summas nav, tādēļ tiek aicināts ikviens līdzcilvēks palīdzēt ar savu ziedojumu mazas meitenītes veselības uzlabošanai.  

Sadosimies rokā, lai mazās Beatrises sirsniņa pukstētu vienā ritmā.

FOTO: Shutterstock.com

Sadosimies rokā, lai mazās Beatrises sirsniņa pukstētu vienā ritmā.

"Labdien, mani sauc Beatrise Sammera Pavlova. Pastāstīšu nedaudz par sevi un savu mammu. Mani mamma nēsāja zem sirsniņas, bija laimīga un priecīga par to, ka es būšu. Mani gaidīja un jau mīlēja. Nu 20.08.2013 plkst.22.25 biju klāt, mamma bija tik ļoti priecīga un es arī, ka beidzot varēju gulēt mammas rociņās. Mani saģērba un mūs aizveda uz palātu, kur mēs varējām atpūsties no lielā darba.

 

Kad pienāca rīts, pie mums atnāca dakterīte uz apskati, lai pārbaudītu vai man viss ir kārtībā. Apskatījās man vēderiņu, kājiņas, nabiņu un pienāca laiks klausīties manas plaušas un SIRSNIŅU. Dakterīte klausījās ļoti ilgi un pēkšņi paziņo, ka man sirsniņā ir trokšņi. Māmiņa sāka ļoti raudāt, pārdzīvot. Paņēma mani klēpī un stipri samīļoja, un solīja, ka viss būs LABI. Man veica ultrasonogrāfiju, dakterīte ļoti ilgi skatījās un pēc tam manai māmiņai paziņoja, ka man ir iedzimta sirds kaite, kuru ir jāoperē. Mani tajā mirklī pārveda uz reanimāciju, tur es gulēju 2 dienas, tad sestajā dzīves dienā mani aizveda uz Bērna slimnīcu. Tur mani skatījās dakteri vairākas dienas, veica analīzes un daudz ko citu, un konstatēja, ka man ir iedzimta sirds kaite, ko dēvē par ''Fallot tetrology''.

 

Šī kaite ir saistīta ar skābekļa trūkumu, es ātri nogurstu, ļoti svīstu un bieži man ir tahikardijas, kad ir karsti un tāpēc man drīzumā ir nepieciešama operācija. Mana māmiņa grib, lai operāciju veic bez asins pārliešana, jo tā ir drošāk manai veselībai, bet Latvijā tik mazam, kā es neveic tādas operācijas bez asins pārliešanas, Tad mamma uzzināja, ka šādu operāciju bez asins pārliešanas veic Polijā, bet ir nepieciešami 7000 eiro. Manai mammai tādas naudas nav diemžēl un tāpēc esam spiesti lūgt palīdzību.

 

Aicinām kopā palīdzēt mazai sirsniņai! Ir nepieciešams pavisam maz, bet kopigi mēs Beatrisei varam dot ļoti daudz un pat vairāk!

 

Kopīgi mēs spējam palīdzēt!

Ziedojuma konti:

Beatrises Sammeras Pavlovas Mamma

Reklāma
Reklāma

LV41HABA0551032818162

Adelīna Pavlova

personas kods: 030394-11565

 

Biedrība Eurika

Reģistrācijas numurs : 40008113485

Bankas nosaukums : A/S Swedbank

Swift kods : HABALV22

Konta numurs : LV98HABA0551016777216

 

Ziedojuma merķis : Beatrises sirsniņai

Vairāk info http://www.beatrisessirsnina.info