Atsrologu skatījums, kurā diennakts laikā vislabāk mīlēties?

Pastāv daudz un dažādi pieņēmumi, kurā diennakts laikā visabāk mīlēties. Ir pāri, kas mīlēšanos praktizē rītā, vakarā un pusdienlaikā, cik vien bieži iespējams, ir pāri, kuriem tik biežs sekss dažādu iemeslu dēļ nesanāk. Astrologiem par šo lietu ir savs sakāmais.  

Katra planēta valda divas stundas. Tādējādi tās ietekmē mainās arī cilvēks.  Pamēģini paanalizēt, kad tev ir vislabākais sekss...

FOTO: Shutterstock.com

Katra planēta valda divas stundas. Tādējādi tās ietekmē mainās arī cilvēks. Pamēģini paanalizēt, kad tev ir vislabākais sekss...

Toreadors jeb Marss no plkst.3-5

Katra planēta valda divas stundas. Tādējādi tās ietekmē mainās arī cilvēks. Lai dažādotu savu intīmo dzīvi, aplūkosim, kā "uzvedas" lielākās planētas. Marss no plkst.3-5 no rīta - maz sarunu, daudz iniciatīvas. Šis kaislīgais vīrietis ir pārliecināts par sevi. Astroloģijā, starp citu, šis laiks simbolizē jaunas dzīves sākumu. Tieši šajā laikā pasaulē nāk daudz bērnu, bet vīrietis Marsa laikā - īsts toreadors.

Venera no plkst.5-7

Astrologi apgalvo, ka šajā laikā vīrietis ir īsts Romeo. Viņam patiks mežģīnēm darināta veļa, sveces un maigums. Priekšā vesela mūžība! Jūsu Romeo nežēlos spēkus un centīsies, lai savai Džuljetai dāvātu īstu laimi.

Merkurs no plkst.7-9

Astrologi šo vīrieti dēvē par mīlnieku - varoni. Viņam sekss ir draudzīgas sarunas turpinājums. Galvenais, lai nebūtu skumji. Viņš centīsies jūsu intīmo tuvību papildināt ar vārdiem. Merkura laiks ir piesātināts ar pārdrošām seksuālām fantāzijām un spilgtiem erotiskiem pārdzīvojumiem.

Mēness no plkst.9-11

Ja mīlestībai veltīsi laiku no plkst.9-11, tad pār tevi šajā laikā valdīs Mēness. Astrologi apgalvo, ka vīrietis šajās stundās ir īsts Kazanova. Ne tā, ka viņš bieži mainītu sievietes. Viņš labi zina, kā izturēties pret savu mīļoto. Glāsti, mīļvārdiņi, viegli pieskārieni un ...līdz pilnībai izsmalcināta seksuālā tehnika.

Saule no plkst.11-13

Te gluži pretējais. Viņš - Vikings, netērē laiku vārdiem. Intīmajā jomā tu pati sevī atklāsi tādas rezerves, par kādām par nenojauti. Bet... viņš ievēros katru sīkumu. Tāpēc saved sevi kārtībā. Arī savas jūtas. Saule šajā laikā dod savu svētību un apsola, ka nākamajā reizē viss būs vēl labāk.

Merkurs no plkst.13-15

Galvenais ir pareizi izvēlēties laiku. Šajās dienas stundās ar viņu būs garlaicīgi. Sekss šajā laikā bez kādiem pārsteigumiem. Uz cilvēku iedarbojas ne rīta, bet dienas Merkurs - praktisks, bet ne emocionāls. Viņš labāk lietderīgi apspriedīs nākotnes plānus, nekā nodarbosies ar seksu.

Reklāma
Reklāma

Venera no plkst.15 - 17

Astrologi viņu šajā laikā dēvē par džentelmeni. Vīrieša taktiskums izpaužas visā. Viņš ir maigs, mīļš un poētisks. Pēc seksa pat pasniegs kafiju gultā. Vienā vārdā viņa trāpīgākais raksturojums būtu: "sapnis, ne vīrietis."

Plutons no plkst.17-19

Astrologi šo vīrieti dēvē par Misteru X. Aiz šīs maskas slēpjas visseksuālākais mīlnieks. Kad valda Plutons, vēl ir darba laiks, bet atliek brīvās dienas un tad gan dariet visu, lai šajā laikā būtu kopā ar savu iemīļoto vīrieti. Viņš grib sagādāt apmierinājumu, bet viņā mājo arī mednieks. Vīrietis vēlas, lai viņa it kā slēpjas, atsaka. Šīs "medības" novedīs viņu līdz lieliskam rezultātam.

Jupiters no plkst.19-21

Jupiters ir valdonīga planēta. Viņam nepatīk, ja iniciatīvu izrāda sieviete. Kas notiek gultā? To varētu dēvēt par jautru seksu. Ar jokiem, dažādām izdarībām. Arī iznākums varētu būt smieklīgāks, nekā tu vēlētos. Tā kā tiek piedāvāti 12 vīriešu tipi, tev atliek tikai izvēlēties laiku. Visa diennakts tavā rīcībā. naktī tiksies ar Teroadoru, Rome un Romantiķi. No rīta tas jau būs cits vīretis un dienā atkal cits.

Saturns no plkst.21-23

Tieši Saturns ir tas, kas padara cilvēkus par praktiķiem un "sausiņiem". Nebrīnies, ja viņš teiks, ka ir noguris un rīt agri jāceļas. Tas nenozīmē, ka tieši šajā laikā cilvēki ar seksu nenodarbojas. Visbiežāk viņi to dara pirms naktsmiera. Bet tas nav dziļš emocionāls pārdzvojums, bet vienkārši laulāto pienākums.

Urāns no plkst.23-1

Viņš var ar tevi tērzēt par jebkuru tēmu, bet gulta nav viņam prātā. Vienīgais, kas var mainīt situāciju, ir kādu apstākļu sakritība vai pārsteigums. Ja tu pasniegsi viņam kādu dāvanu vai redzeslokā parādīsies kāds bīstams pretinieks, kas arī pretendē uz tavu uzmanību, tad Draugs, kā viņu dēvē astrologi, palūkosies uz savu Draudzeni ar citām - ieinteresētākām acīm.

Neptūns no plkst.1-3

Viņu dēvē par Romantiķi. nekādas agresijas, nekā uzspiesta. Tikai maigums un emocionāls siltums. Tas ir tāds sekss, kad iegūstam īstu baudu ne tikai no fiziskas tuvības, bet pilnīgas dvēseļu saplūšanas visaugstākajā līmenī.

 

Avots: "Labais mājas draugs visam mūžam" (izd.SIA "Valmieras tirogrāfija Lapa".