Trakas lietas! Līgavainim 9, līgavai 62 gadi. FOTO + VIDEO

Pasaulē jaunākajam vīram ir tikai deviņi gadi, un viņam jau nosvinētas otrās kāzas. Tiesa gan - ceremonija ir simboliska un noslēgtajai laulībai nav likumīga spēka. 

Foto: ekrānuzņēmums no Dailymail.co.uk

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: ekrānuzņēmums no Dailymail.co.uk

Dienvidāfrikā 62 gadus vecā Helēna Šabangu sava vīra un piecu bērnu klātbūtnē otrreiz apprecējās ar Saneiju Masilelu - deviņus gadus vecu skolnieku. Kāzas tika rīkotas krāšņas, piedalījās ap 100 viesu.

 

Līgavainis bija ģērbies sudrabotā uzvalkā, līgava baltā kleitā ar plīvuru.

 

FOTO: Ceremonijas laikā ne iepriekšējā ceremonijā pirms gada, ne šajā reizē laulību apliecība netika parakstīta. Pēc svinībām "vīrs un sieva" nedzīvos kopā, bet katrs atgriezīsies savās mājās pie savām ģimenēm. 

 

Jau pirms gada šis pāris svinēja kāzas, jo tā bija vēlējušies mirušo gari. Respektējot garu norādes, kāzu ceremonija notika atkārtoti.

 

FOTO: Līgavaiņa māte (pa labi) ir pārliecināta, ka ceremonija ir pareizs solis, ja jau gari tā ir vēlējušies. Ja viņi būtu tam pretojušies, sieviete ir pārliecināta, ka ģimenē notiktu kāda nelaime. 

Reklāma
Reklāma

 

Zēna ģimene ir lepna, ka dēls piedalās šajā ceremonijā. Puiša vecāki uzsver, ka satraukumam nav pamata, jo par spīti tam, ka kāzu ceremonija ir īsta, laulībām nav likumīga spēka.

 

FOTO: 9 gadus vecais Saneiju un viņa 62 gadus vecā sieva Helēna tradicionālajos tērpos pēc laulību zvēresta atjaunošanas. 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Cf1cn6NtR24

 

 

Raksts sagatavots pēc Dailymail.co.uk sniegtās informācijas