Tavai horoskopa zīmei visatbilstošākās smaržas

Vai zini, kādas smaržas atbilst tavai horoskopa zīmei? Protams, izvēloties smaržas, tu paļaujies uz savu gaumi, bet reizēm tomēr mēdz gadīties, ka tavas smaržas tev ir apnikušas un tu gribētu kaut ko citi. tev jāzina, ka ne vienmēr moderns aromāts būs tev piemērots, tas neharmonēs ar tavu raksturu un planētu. Lūk, daži ieteikumi par katru horoskopa zīmi.

Smaržu pasaule ir tik skaista, bet ne tik vienkārša. Katrai niansei ir būtiska nozīme. Foto: www.kasjauns.lv no Shutterstock.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Smaržu pasaule ir tik skaista, bet ne tik vienkārša. Katrai niansei ir būtiska nozīme. Foto: www.kasjauns.lv no Shutterstock.

 Auns

Šīs zīmes sievietes ir temperamentīgas un vēlas valdīt. Viņas vēlas uzspiest citiem savu gribu, ir pārliecinātas par sevi un saviem uzskatiem. Viņas vienmēr grib izcelties un izskatīties oriģināli un ekstravaganti.

Auna sievietes labprāt lieto smaržas, kas atgādina vīriešu odekolonu ar spēcīgu zāļu, meža vai lavandas aromātu. Viņai jāsmaržo svaigi, bet tajā pašā laikā spēcīgi, vēlams, lai smaržas būtu noturīgas. Drosmīga, valdzinoša un noturīga aromāta piemērs ir Christian Dior smaržas Poison.

Vērsis

Šajā zīmē dzimušās sievietes ir daudzpusīgas. Viņām patīk sports un dejas, viņas mīl rūpēties par savu skaistumu. Laba, bet neuzkrītoša kosmētika, kā arī lieliska drēbju un aksesuāru saskaņa - tāda ir Vērša sievietes būtība.

Ja viņas izvēlas smaržas, tās nelabprāt maina. Vērša sievietei vislabāk piestāvēs smaržas ar zāļu aromātu, kā arī svaigas, sportiskas kompozīcijas.

Dvīņi

Dvīņu sievietēm piemīt nosliece uz filozofiju un pārdomām, viņu galvenā atšķirības iezīme ir inteliģence, bet jūtas tiek atstumtas otrajā plānā. Viņas dod priekšroku nelielam draugu lokam un pārrunām par mākslu un literatūru. Viņas ģērbjas klasiskā vai sportiskā stilā, tāpēc Dvīņu raksturam vislabāk piestāvētu maigas smaržas.

Smaržas šīm sievietēm vajadzētu lietot tikai īpašos gadījumos, bet pārējā laikā izmantot tualetes ūdeni. Ar Dvīņu individualitāti vislabāk harmonēs ziedu un zāļu aromāts.

Vēzis

Šajā zīmē dzimušās sievietes ir maigas un siltas kā vasaras sākums. Noslēgtas, iespaidīgas, aizdomīgas, viņas dzīvo savā laikā un pasaulē. Šīs zīmes sievietes smaržas izvēlas tikpat uzmanīgi, kā pieņemot citus svarīgus lēmumus. Parfimērijas kompozīcijas viņām vajadzētu lietot ar mēru - tā, lai aromāts nebūtu tālu plūstošs.

Lai viegli uzsvērtu savu sapņaino un romantisko dabu, viņām rekomendē saldu ziedu tualetes ūdeni. Ar unikālu ziedu aromātu apvienojumu izceļas smaržas First.

Lauva

Šīs zīmes sievietes ir dzīves karalienes un cenšas to izmantot ik mīļu brīdi. Visvairāk viņas necieš vienveidību un monotonitāti. Viņas ir pārliecinātas par savu pārākumu. Parasti šādas sievietes ir skaistas un iznesīgas, valkā dārgu apģērbu un rotas.

Smaržas izvēlei vajadzētu akcentēt viņu kaislīgo temperamentu un jutekliskumu. Lauvenēm vislabākais kompromiss būtu aldehīdsmaržas ar ziedu un citu aromātu piejaukumu. Niekošanās ar tualetes ūdeni smaržu vietā nav viņu stilā, ap viņām jābūt smaržu mākonim. Greznības un bagātības aromāts piemīt Givenchy smaržām Ysatis.

Jaunava

Šīs sievietes ir lietišķas un mīl kārtību. Viņas necieš kņadu, viņām patīk mierīga un pat monotona dzīve, viņas izvairās no krasām pārmaiņām. Šīs zīmes sievietes ir dzimušas estētes, ļoti rūpīgas, ar labu gaumi, ļoti elegantas, daudz laika pavada, rūpējoties par savu ārieni.

Šīs sievietes ilgi svārstās, pirms izvēlas savas smaržas. Jaunavas izvairās no uzbāzīgas ekstravagances un izvēlas smalkas, nedaudz saldas kompozīcijas ar zāļu un ziedu aromātu fonā.

Reklāma
Reklāma

Svari

Sievietēm šī ir vislabākā zodiaka zīme. Viņas ir sievišķīgas, elegantas un pievilcīgas, rūpējas par tuviniekiem un draugiem, viņas ir centīgas un labsirdīgas. Smalkā intuīcija allaž pasaka priekšā, kā izturēties dažādās situācijās.

Gan apģērba, gan smaržu izvēlē Svaru sievietes augstu vērtē klasisku eleganci. Viņu mīļākās smaržas satur ziedu un aldehīdu ekstraktus bez disonanses un pretrunām. Smaržai jābūt tādai, lai viņas atstātu Svaru līdzsvarotības iespaidu.

Skorpions

Šīs zīmes sievietes ir viegli ievainojamas, bieži bez jebkāda iemesla viņām ir slikta oma, bet tomēr viņas ir ļoti jutīgas - šīs īpašības ziņā viņas nav salīdzināmas ne ar vienu citu zodiaka zīmi. Viņas ir ļoti pievilcīgas un, būdamas pat ļoti jaunas, spēj sagrozīt galvu ikvienam. Skorpioni ir ļoti darbīgi un sevi visu ziedo izvēlētajai karjerai. Šīs sievietes ir noslēgtas un nemēdz būt atklātas ne pret vienu.

Lai uzsvērtu savu sievišķību un jutīgumu, ieteicams Skorpiona sievietēm lietot saldas vienas gammas smaržas.

Strēlnieks

Šīs sievietes ir spontānas, optimistiskas un kustīgas, viņām patīk spīdēt sabiedrībā. Pēc sava rakstura viņas ir izšķērdīgas. Lai pievērstu apkārtējo uzmanību, viņas mīl bagātīgi lietot savas iecienītās smaržas.

Strēlniekiem patīk pārmaiņas, tāpēc vienas smaržas ilgi nelieto, bet gan maina tās, sekojot modei. Lai izceltu savu nesatricināmo garu un atklāto jutekliskumu, šīm sievietēm vajadzētu izvēlēties smaržas ar pikantu aromātu. Viņas necenšas izvairīties no agresīvām un oriģinālām smaržām, viņām patīk austrumu tirgus kokteiļi: vaniļa, nelķes, ambra (smaržas Opium). Viņām derēs arī pasmagās augļu un ziedu smaržu kombinācijas ar aldehīdu fonu. 

Mežāzis

Mežāža sievietes ir elegantas un smalkas, bet dvēseles dziļumos viņas ir un paliek ideālistes. Viņas ir atturīgas, tāpēc rada vēsuma un nepieejamības iespaidu. Parfimērijas izvēlē viņas augstu vērtē mēra izjūtu un pieticību un, tāpat kā visā, ir konservatīvas. Viņas reti maina izvēlētās smaržas - ar vienu flakoniņu viņām pietiek diezgan ilgu laiku.

Mežāža sievietes var izvēlēties klasiskos aromātus - noturīgus, bet ne parāk smagus. Dienā šīs sievietes var lietot tualetes ūdeņus, bet smaržas izmantot vakara situācijās.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra sievietes apbur apkārtējos ar savu noslēpumainību. Viņām ir pretrunu pilna daba ar noslieci uz dziļdomību un iztēli. Viņas prot atstāt iespaidu, kas pilns magnētiskas burvības, tādēļ sabiedrībā viņu nevar nepamanīt, pat, ja viņa īpaši necenšas.

Ūdensvīra tēla un eksotiskā skaistuma papildināšanai noteikti derēs smagās, noturīgās austrumu smaržas. Viņām nevajadzētu lietot lavandas, maijpuķīšu un rožu ekstraktus, daudz veiksmīgāks būs ambras vai miršu aromāts.

Zivis

Šīs zīmes sievietes ir neparasti maigas un viegi ievainojamas, saskarsme ar realitāti viņām ir rūgta vilšanās. Viņu duālā daba neļauj tām būt pārāk atklātām. Viņas viegli spēj pāriet no vienas galējības otrā, un tas sevī ietver gan ģērbšanās stilu, gan parfimēriju.

Zivju sievietei jāpasvītro viņas delikātais un smalkais raksturs - tas iespējams ar saldenu aromātu palīdzību. Viņām derēs smaržas ar svaigiem ozona vai jūras motīviem, kas atgādina par okeānu un jūraszālēm. Ūdens motīvi, kas rada asociācijas ar lotosu un ūdensrozēm, jūtami Cacharel smaržās Eden. 

 

Avots: "Tas jāzin meitenēm. Astroloģija, horoskopi, zīlēšana" (izd.Aplis).