Traģiski: sieviete izvēlas mirt, jo nespēj tikt pie bērniņa

Neauglība ir liela problēma, kas var radīt lielu depresiju. Lūk, kāds skumjš stāsts par nespēju tikt pie mazuļa. Nikola Stāra (Nicola Starr) 37 gadu vecumā nomira no pretsāpju zāļu pārdozēšanas pēc tam, kad viņas sapnis par bērniņu netika piepildīts. Nikola vēlējās kopīgu bērnu ar savu 45 gadus veco vīru Polu (Paul), bet pārim nebija iespējams ieņemt bērniņu dabīgā veidā.

Pēc neveiksmīgās mākslīgās apaugļošanas procedūras Nikola kļuva ļoti depresīva un vairākkārt mēģināja izdarīt pašnāvību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pēc neveiksmīgās mākslīgās apaugļošanas procedūras Nikola kļuva ļoti depresīva un vairākkārt mēģināja izdarīt pašnāvību.

Sieviete izlēma ieņemt bērnu ar ārpusdzemdes apauglošanas palīdzību, bet pēc apaugļošanās sieviete piedzīvoja spontāno abortu. Pēc tā Nikola ieslīga dziļā depresijā.

Izskatīgā brunete, kura esot bijusi saules stars viņas ģimenei, vairākas reizes mēģinājusi izdarīt pašnāvību gan pārdozējot tabletes, gan nolecot no tilta. Viņas centienu vainagojās panākumiem - kādā dienā viņa tika atrasta mirusi savās mājās. Testi uzrādīja, ka sieviete pārdozēja pretsāpju tabletes, kas tika lietotas muguras sāpju remdēšanai. Tuvinieki stāsta, ka sievietei tika manītas depresijas pazīmes, kas aizsākās, kad sieviete uzzināja par nespēju palikt stāvoklī. 

 

Ģimene ir šokā par viņas nāvi, sakot, ka esot grūti noticēt, ka sieviete mērķtiecīgi sev atņēma dzīvību. Nikolas māsa atzīst, ka māsas depresija attīstījās, kad sievietei tika paziņots, ka dabiskā veidā ieņemt bērniņu viņai nav iespējams. Tomēr, par spīti visam, ģimene netic, ka Nikola ir apzināti izdarījusi pašnāvību. Nikola esot gatavojusies svinēt savas vecmāmiņas dzimšanas dienu, pat esot gājusi pie friziera un manikīra.

Nikolas vīrs atzīst, ka sieve esot sākusi lietot alkoholu 2008. gadā, kad pirmā ārpusdzemdes apaugļošana tika pārtraukta. “Viņas alkolholisms tika ārstēts, bet Nikola neuztvēra terapiju nopietni. Viņa negāja uz sesijām, neatbildēja uz telefona zvaniem. Viņa nebija viņa pati.”

 

Nikola tika nopietni traumēta pēc tam, kad viņa mēģināja izdarīt pašnāvību, nolecot no tilta. Lai sievietei būtu fiziski vieglāk, viņa gulēja atsevišķi no vīra mājas pirmajā stāvā. Sāpju dēļ Nikolai tika izrakstīti spēcīgi pretsāpju līdzekļi, un laika gaitā sievietei pret tiem izveidojās pieradums. Katru dienu Nikola dzēra lielus zāļu apmērus, uzsverot, ka cieš lielas sāpes. Nikolas māte stāsta, ka meita esot bieži raudājusi un teikusi, ka viņai ir apnicis dzert medikamentus. “Viņa vienkārši gribēja būt normāla. Viņa negribēja dzert zāles, viņa gribēja strādāt.”

Reklāma
Reklāma

 

Toksikoloģijas rezultāti uzrādīja, ka sievietes asinīs nav bijis alkohols. 

 

Nikolas ģimene ir atvēruši ziedojumu fondu neauglīgām sievietēm, lai atbalstītu visus, kas cieš no neauglības.

 

Informācija un foto: www.dailymail.co.uk