Tēvs, kura dēls nomira 4 gadu vecumā no smadzeņu audzēja, puikam sarīkoja bēres Zvaigžnu karu stilā

"Dēls, es tevi mīlēšu vienmēr," teica tēvs paša sarīkotā aizkustinošā bēru ceremonijā, kas ieturēta slavenās filmas "Zvaigžņu kari" tematikā.
Džeka vecāki bēres izvērta kā sava dēla dzīves pēdējos svētkos, organizējot tos tā, kā dēls bija vēlējies.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Džeka vecāki bēres izvērta kā sava dēla dzīves pēdējos svētkos, organizējot tos tā, kā dēls bija vēlējies.

 

Mazais Džeks Robinsons no Hempšīras nomira pagājušajā nedēļā - no smadzeņu audzēja, ko mediķiem neizdevās uzveikt. Pirms nāves vecāki parūpējās, lai tiktu piepildītas zēna pēdējās vēlēšanās, piemēram, satikt savu elku, grupas "Take That" dziedātāju Geriju Bārlovu. 

 

Viena no pēdējām zēna vēlmēm bija - bēres "Zvaigžņu karu" stilā. Tāpēc puika tika apbērēts "Zvaigžņu karu" zārkā. Džeka vecāki bēres izvērta kā sava dēla dzīves pēdējos svētkos, organizējot tos tā, kā dēls bija vēlējies.

Audzējs bērnam, bēres

Zārks tika vests baltā karietē, ko vilka balti zirgi. Uz karietes rotājās krāšņš ziedu uzraksts - "Jedi", proti Džedajs, kas filmā ir labais tēls. 

Bēres bērnam

Par smago slimību vecāki uzzināja janvārī un diemžēl izrādījās, ka bērns vairs nav glābjams. Attēlā Džeks ar savu elku - slaveno mūziku Geriju Bārlovu. Tikšanās ar viņu ietilpa Džeka to vēlmju sarakstā, ko viņš vēlētos izdarīt vēl šajā dzīvē. 

Reklāma
Reklāma

Audzējs bērnam

Džeks ar savu dvīņubrāli Laiemu (pirmais no kreisās), kurš ir veselīgs zēns, un piedalījās sava brāļa bērēs. 

Bēres kā zvaigžņu kari.

Lai piedalītos Džeka bērēs un izrādītu cieņu pret mazā zēna pēdējo vēlēšanos, radi un draugi īrēja tērpus, kas atbilstu "Zvaigžņu karu" tematikai.

 

Raksts sagatavots pēc Dailymail.co.uk informācijas.

Ekrānšāviņa foto no Dailymail.co.uk.