Palīdzēt kopā ir viegli – Pirelli Key Point organizē labdarības akciju "Riepas ar sirdi"

Uzsākot 2014. gada pavasara/vasaras sezonu, riepu centru tīkls Pirelli Key Point izsludina ceturto labdarības akciju “Riepas ar sirdi”, kas norisināsies tīkla centros visā Latvijā līdz 31. jūlijam. Septembrī akcijas ietvaros saziedotie līdzekļi tiks nodoti Bērnu klīniskās universitātes slimnīcai nepieciešamo iekārtu iegādei. 

Par iegūtajiem līdzekļiem Bērnu klīniskās universitātes slimnīca iegādājās nepieciešamās iekārtas – mākslīgās elpināšanas ierīces, foto terapijas lampas, dzirdes pārbaudes ierīces jaundzimušajiem, apsildāmo gultiņu un monitoru, kas spēj noteikt dzīvībai svarīgos rādītājus, un inhalatorus augšējo elpceļu slimniekiem, speciālas gultiņas priekšlaicīgi dzimušajiem bērniņiem – dvīņiem. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Par iegūtajiem līdzekļiem Bērnu klīniskās universitātes slimnīca iegādājās nepieciešamās iekārtas – mākslīgās elpināšanas ierīces, foto terapijas lampas, dzirdes pārbaudes ierīces jaundzimušajiem, apsildāmo gultiņu un monitoru, kas spēj noteikt dzīvībai svarīgos rādītājus, un inhalatorus augšējo elpceļu slimniekiem, speciālas gultiņas priekšlaicīgi dzimušajiem bērniņiem – dvīņiem. Publicitātes foto.

Labdarības akcijas ietvaros Pirelli Key Point no katra pārdotā vasaras riepu komplekta ziedos 1,44 eiro Bērnu klīniskās universitātes slimnīcai. Arī pircēji tiek aicināti ziedot šim mērķim visos Pirelli Key Point riepu centros izvietotajās ziedojumu kastītēs, kā arī Bērnu slimnīcas fonda norēķinu kontos bankās – A/S SEB banka, konta Nr. LV84UNLA0050012160326, un A/S Swedbanka, konta Nr. LV02HABA0551000377020, norādot mērķi “Riepas ar sirdi”.

 

Mārtiņš Zeimanis, Pirelli Key Point tīkla attīstības vadītājs Baltijas valstīs: “Turpinot akciju “Riepas ar sirdi”, vēlamies sirsnīgi pateikties Latvijas autovadītājiem, kas visus iepriekšējus gadus ir piedalījušies un atbalstīja Bērnu klīnisku universitātes slimnīcu. Pateicoties saziedotajiem līdzekļiem, daudzu bērnu ārstēšana norit daudz augstākā un efektīvākā līmenī! Palīdzēt kopā ir viegli!” 

Pagājušajā gadā Pirelli Key Point tīkla organizētās akcijas ietvaros Bērnu klīniskas universitātes slimnīcas vajadzībām tika saziedoti 10 580 eiro.

 

Liene Dambiņa, Bērnu slimnīcas fonda vadītāja: “Latvijā ir simtiem bērnu, kam, diemžēl, nepieciešama medicīniskā palīdzība. Medicīniskajā aprūpē svarīga loma ir gan kvalificētām personālām, gan arī specifiskām mūsdienīgām iekārtām. Pateicoties Pirelli Key Point organizētajai akcijai “Riepas ar sirdi”, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcai, jau četrus gadus pēc kārtas, ir iespēja iegādāties nepieciešamās iekārtas. Jāsaka, ka palīdzība un atbalsts, kuru saņemam no Pirelli Key Point, ir ļoti būtisks, to izjūt gan personāls, gan arī slimnīcas pacienti. Novēlam labdarības akcijas “Riepas ar sirdi” organizētājiem veiksmīgu sezonu un uz tikšanos septembrī!”

 

Pagājušajā gadā Pirelli Key Point tīkla organizētās akcijas ietvaros Bērnu klīniskas universitātes slimnīcas vajadzībām tika saziedoti 10 580 eiro. Par šiem līdzekļiem slimnīca ir iegādājusies nepieciešamo aprīkojumu Jaundzimušo intensīvās terapijas nodaļai – segu fototerapijai un četrus plaušu mehāniskās ventilācijas aparātus. 

 

Reklāma
Reklāma

Jāsaka, ka labdarības akcija “Riepas ar sirdi” notiek jau ceturto gadu pēc kārtas, un ar katru gadu akcijas ietvaros savāktā summa pieauga, trīs gadu laikā pārsniedzot kopumā 27 816 eiro. Par iegūtajiem līdzekļiem Bērnu klīniskās universitātes slimnīca iegādājās nepieciešamās iekārtas – mākslīgās elpināšanas ierīces, foto terapijas lampas, dzirdes pārbaudes ierīces jaundzimušajiem, apsildāmo gultiņu un monitoru, kas spēj noteikt dzīvībai svarīgos rādītājus, un inhalatorus augšējo elpceļu slimniekiem, speciālas gultiņas priekšlaicīgi dzimušajiem bērniņiem – dvīņiem.

 

Par Pirelli Key Point

Riepu centru tīkls Pirelli Key Point (PKP) ir starptautisks tīkls, kas apvieno vairāk kā 700 riepu autocentru visā Eiropā. Latvijā un citās Baltijas valstīs PKP pārstāv SIA Latakko,sadarbībā ar koncernu Pirelli. PKP centru skaits Baltijā pārsniedz 60. Pirelli Key Point piedāvā plašu riepu, disku, akumulatoru un eļļu produkcijas klāstu, kā arī autoservisa pakalpojumus.

 

Par SIA “Latakko”

SIA “Latakko” ir viens no vadošajiem auto nozares uzņēmumiem Baltijas valstīs. Tā galvenie darbības virzieni ir automašīnu un motociklu riepu, vieglmetāla disku, akumulatoru un eļļu imports, vairumtirdzniecība, kā arī specializēto riepu centru tīklu attīstība vieglajam un kravas transportam. SIA “Latakko” pārstāv vairāk kā 40 starptautiskus zīmolus, tai skaitā Pirelli, Vredestein, Yokohama, Hankook, GT Radial. 

 

Pēc “Latvijas biznesa gada pārskata 2013” datiem, SIA “Latakko” ieņem otro vietu auto tirgus un apkopes nozares uzņēmumu starpā. Savukārt 2011. gadā SIA “Latakko” ieņēma otro vietu Latvijas auto nozares uzņēmumu Top-500.