Patiess stāsts: viņiem ir 38 gadu starpība, 4 bērni un liela mīlestība.

"Lai arī viņam trūkst 10 zobu, un ir apaļš vēderiņš, viņš joprojām ir mans lieliskais vīrietis," tā par savu vīru Džo (Joe) saka Nikola (Nicola) pēc 13 kopdzīves gadiem. Vasarā pāris plāno atjaunot laulības zvērestu. Nikolai un Džo ir 38 gadu starpība, 4 bērni un liela savstarpēja mīlestība.

Nikola un Džo kopā jau ir 13 gadus. Abi šo laiku uzskata par laimīgāko savās dzīvēs.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nikola un Džo kopā jau ir 13 gadus. Abi šo laiku uzskata par laimīgāko savās dzīvēs.

Kopā viņi izskatās kā vectēvs ar mazmeitu, tomēr 29 gadus vecā Nikola un 67 gadus vecais Džo ir precēts pāris jau gandrīz 13 gadus. Laulībā ir dzimuši 4 bērni (no kreisās) - Koudijs (Kody) (8), Felicita (Felicity) (12), Lilija Roze (Lilly Rose) (11 mēneši) un Tomass (Thomas) (10). 

Nikola un Džo iepazinās, kad viņa bija 16 gadus veca, bet viņš tajā brīdī bija jau 54 gadus vecs vīrietis. Ģimenes, uzzinot par abu mīlestību, reaģēja vētraini. Džo apkārtējie pat sāka saukt par pedofilu, un kaimiņi no viņa sāka izvairīties. Nikola atceras, ka pēc iepazīšanās ar Džo vēlējusies ar viņu pavadīt kopā katru brīvo brīdi. Un viņai nekad nav licies, ka lielā gadu starpība būtu traucēklis. Un šī sajūta bija abpusēja.

 

Nikola un Džo ir pierādījuši, ka apkārtējiem nebija taisnība, ka viņu mīlestība ir bijusi patiesa, jo vasarā svinēs savu kopdzīves 13. jubileju. Stāstot par savām attiecībām, pāris neslēpj, ka viņiem joprojām ir aktīva seksuālā dzīve par spīti tam, ka Džo ir artrīts un problēmas ar sirdi. Nikola stāsta: "Par spīti vecumam Džo ir enerģijas pilns!"

Nikola un Džo apprecējās 2000. gada augustā, kad jaunā sieviete bija sasniegusi 18 gadu vecumu. Viņas ģimene bija pret šo soli, ko Nikola saviem piederīgajiem līdz galam joprojām nav piedevusi.

Reklāma
Reklāma

FOTO: Nikola, Džo un bērni, svinot Ziemassvētkus. 

Džo par iepazīšanos ar Nikolu stāsta: "Man bija sajūta, ja es nesperšu pirmo soli, palaidīšu garām iespēju, ko nožēlošu visu atlikušo dzīvi." Rezultātā divas nedēļas pēc iepazīšanās Nikola pārvācās uz dzīvi pie Džo. Pēc gada piedzima viņu pirmā meita. Un vēl pēc gada Džo un Nikola apprecējās, par spīti apkārtējo lielajiem iebildumiem. Nikola atzīst, ka ar savu ģimeni viņa sazinās pavisam nedaudz. Arī viens no Džo iepriekšējā laulībā dzimušajiem bērniem ar tēti nesazinās. Bet par spīti tam Nikola un Džo atklāj, ka šie 13 kopdzīves gadi ir bijuši laimīgākie viņu mūžā. 

Avots un foto: www.dailymail.co.uk