Kā savaldzināt konkrētās zodiaka zīmes pārstāvi

Šoreiz raksts tikai sievietēm. Vēl pirms Valentīndienas noskaidro, kādas zodiaka zīmes ir tavs nolūkotais un uzzini, kā viņu vislabāk savaldzināt.

Atceries: visu mūžu (vai vismaz ilgu laiku) tēlot kādu lomu, lai tikai otram iepatiktos, nespēsi, lai cik liels aktiera talants tevī būtu.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Atceries: visu mūžu (vai vismaz ilgu laiku) tēlot kādu lomu, lai tikai otram iepatiktos, nespēsi, lai cik liels aktiera talants tevī būtu.

Auns

Lai viņam iepatiktos, jābūt darbīgai, ātrai, tādai, kas nebaidās no riska. Ļoti svarīgi ļaut viņam pārliecināties, ka tu esi ne tikai enerģiska, bet arī nebaidies smaga darba, ka dienas laikā spēj padarīt tik, cik citi nedēļā. Iespējams, ka Auns tevi pārbaudīs, un, cerams, tu viņam iepatiksies.

Vērsis

Saskarsmē ar viņu uzsver savu praktiskumu, kā tev izdodas ieekonomēt gan laiku, gan naudu. Neesi bravūrīga, pļāpīga un pārāk skaļa - Vērsim tas var nepatikt. Esi iejūtīga pret viņu un pat nedaudz sentimentāla.

Dvīņi

Viņiem patiktu tikumīga jautrība, optimisms un viegla slīdēšana dzīvei pa virsu. Parādot sevi kā vispusīgi attīstītu cilvēku ar interesantu paziņu loku, tu iekarosi viņa sirdi.

Vēzis

Ar viņu ir grūtāk, jo cilvēkus viņš uztver ar dvēseli, bet to apmānīt nevar. Attiecībās ar viņu esi iespējami pakļāvīgāka un maigāka, nedemonstrē savu intuīciju, patstāvību, kārtību - tad spēsi viņu patiesi ieinteresēt.

Lauva

Parādi, ka esi gatava viņu atbalstīt visos aizsākumos, idejās, ka palīdzēsi tās realizēt dzīvē. Diez vai Lauvu interesēs tavi plāni, jo vienmēr savējo ir atliku likām.

Jaunava

Viņam ir augstas prasības pret cilvēkiem, tāpēc iepatikties ir grūti. Jaunava nepiedos nekārtīgu izskatu, jo augstāk par visu vērtē akurātumu, nopietnību un precizitāti.

Svari

Ja esi cilvēks ar perspektīvu, tad tev ir izredzes uz veiksmi. Pierādi Svariem, ka vēlies augt tālāk - izglītībā, darbā, karjerā. Noteikti esi diplomātiska.

Reklāma
Reklāma

Skorpions

Tā kā viņi ir mazliet mistiskas dabas cilvēki, tad ieinteresēsi viņu, ja spēsi sevī atklāt kaut ko neparastu. Vari pastāstīt par saviem viedajiem sapņiem, ekstrasensorām spējām, kontaktiem ar dziedniekiem utt.

Strēlnieks

Viņu var apburt ar stāstiem par tālām pilsētām un valstīm, par neparastām filozofiskām koncepcijām u.c., nedemonstrē savu pragmatismu, centies būt jautra un dzīvespriecīga.

Mežāzis

Viņu var piesaistīt ar savu patsāvību, neatkarību, spēju nepakļauties apstākļiem, pārliecību par sevi. Ja Mežāzis pārliecināsies, ka tev dzīvē ir grandiozas ieceres, tu viņu savaldzināsi.

Ūdensvīrs

Viņš par tevi ieinteresēsies uzreiz, ja nodarbojies ar kaut ko neparastu. Uz tikšanos ar viņu ej ekstravagantā tērpā, lai viņu apžilbinātu. Izstāsti viņam kaut ko neparastu par sevi - sapņiem, spokiem, priekšnojautām... Jo ātrāk ietekmēsi viņa iztēli, jo ātrāk gūsi veiksmi.

Zivis

Vislabāk esi klusējoša klausītāja. Sarunā vislabāk piekrist Zivīm iespējami vairāk. Dzīvo līdzi viņa pārdzīvojumiem un,ja vari, jūsmo par viņa dvēseles dziļumu. Esi sapņaina un liriska - ar to tu apbursi romantiskās Zivis.

 

Protams, tie ir ļoti vispārināti ieteikumi, kurus droši var ņemt vērā arī vīrieši, kuri vēlas iekarot kādas sievietes sirdi. Taču atceries: visu mūžu (vai vismaz ilgu laiku) tēlot kādu lomu, lai tikai otram iepatiktos, nespēsi, lai cik liels aktiera talants tevī būtu. Cilvēki - jebkuras zodiaka zīmes pārstāvji - viens otru tik un tā izjūt ar dvēseli. Turklāt nebūsi laimīga(s), ja ikdienu pārvērtīsi par teātri. Bet laime - tas taču ir galvenais. Un dzīve uz Zemes ir tikai viena. Šie ieteikumi var būt kā mazs palīgs īstai mīlestībai.

 


Avots: "Sadzīves astroloģija. 2.daļa" (izd.Zintnieks).