Stāsta astrologs: Kādi ir Mežāža zīmē dzimušie?

Svētku mijā dzimušie būs stabili savā nostājā un ļoti uzticami! Par Mežāža zīmē dzimušajiem (22.12 - 20.01.) stāsta Gudro Sievu skolas astroloģe Rita Riekstiņa.

Mežāži aug gudri un izlēmīgi.

FOTO: Marika Eglīte

Mežāži aug gudri un izlēmīgi.

Saimniecisks, prātīgs un parasti savaldīgs ir Mežāža zīmē dzimušais. Viņam svarīgāk ir izdarīt visu tā, kā vajag (parasti, gan viņš pats arī vienīgais zina, kā ir jābūt), nevis skriet un lēkt pār galvu pār kaklu. Ja ko ieņēmis galvā, pie tā arī paliks. Sarunās un diskusijās ar Mežāzi varētu iet diezgan raibi, īpaši tādam, kam ar loģisko domāšanu un pārliecinošu argumentāciju platoniskas attiecības. Šie liks uz lāpstiņām acīs skatoties un ar pirkstu nepiedurot. Kā liels, tā mazs, Mežāzis mīlēs būt vienatnē, bieži klusēs vai savā galvā kaut ko kalkulēs. Eksaktās zinātnes būs viņam tīkamais un viegli saprotamais virziens, jo viss, kas ir izskaidrojams, pierādāms un loģisks, Mežāža prātam ir pieņemams. Ar atsevišķiem (retiem) izņēmumiem, Mežāzis izaugs par filozofu vai mākslinieku.

Pārsteidzīga rīcība, dalība neplānotos projektos un pasākumos ar nepārredzamām beigām iespējama vien trakos jaunības gados. Viņam piemīt praktiska pieeja dzīvei un reālistisks skats uz dzīvi.

Pateicoties lieliskajām analizēt un plānošanas spējām, Mežāži aug gudri, izlēmīgi un materiāli orientēti cilvēki. Viņiem vienmēr būs svarīgs sociālais statuss, finansiālā stabilitāte un vara pār cilvēkiem. Parasti arī pamanās ieņemt augstus amatus, jo pārliecina ar savu darbu, konsekventi iet uz mērķi un ne mirkli nelaiž talkā emocijas. Pārsteidzīga rīcība, dalība neplānotos projektos un pasākumos ar nepārredzamām beigām iespējama vien trakos jaunības gados. Viņam piemīt praktiska pieeja dzīvei un reālistisks skats uz dzīvi. Viņš uzskata, ka taisnība ir tikai viņam, un to viņš pat pamanās pamatot, tomēr gadās, kad kļūdās! Taču rokas tāpat viņš nenolaiž – iet tālāk, jo viņa lēmumus regulē saprāts! Un fakts, ka Mežāzis ir spējīgs iet pāri neatskatoties, ir iemesls tam, ka aiz viņa paliek cilvēki, kas netur siltu sirdi pret viņu, ir bariņš ļaužu, kas nekādi nespēs atrast neko kopīgu un pat bīsies no viņa. Šāda loma pavisam piestāv politiskajām un biznesa haizivīm, viņiem jau nevajag, lai viņus mīl, viņiem vajag rezultātu – taustāmu un saskaitāmu.


Nav jau tā, ka neizkustināms! Ja Mežāzis ir noskatījis kādu par labu esam (ne jau sirdskaisli un aizrautīgi, bet pārdomāti), tad viņš būs stabils savā nostājā, būs uzticams biedrs uz ilgu laiku, būs noturīgs un tāds uz kuru paļauties. Tomēr tauriņu dejas un putnu dziesmām līdzīgas skaņas un sajūtas no Mežāža nesagaidīsiet. Viņš kā piedzimis tā arī paliks skops gan materiālajā, gan emocionālajā pasaulē.
 

Reklāma
Reklāma

Rakstu sagatavoja
Gudro Sievu skolas astroloģe Rita Riekstiņa
www.ritariekstina.lv

 

Tevi varētu interesēt:

Individuālā astrologa konsultācija