Kā uzveikt puņķīti? Aukstā laika zīmējumu konkurss bērniem!

Lietus un vēji, drīz sniegs un sals. Īstais laiks, kad uzdzīvi sāk misters Puņķītis! Tāpēc portāls mammamuntetiem.lv sadarbībā ar jūras ūdeni “Humer” organizē jautru un reizē pamācošu bērnu zīmējumu konkursu “Kā uzveikt puņķīti!”. 
Līdz ar miglu un lietiem lēnām piezogas Puņķītis... Aicini bērnu uzzīmēt, kā to uzveikt!

FOTO: Anita Austvika, http://www.rareflowerphotography.com/

Līdz ar miglu un lietiem lēnām piezogas Puņķītis... Aicini bērnu uzzīmēt, kā to uzveikt!

 

 

Lai piedalītos konkursā:

1. Aicini savu bērnu uzzīmēt viņa redzējumu, kā notiek Tava cīņa ar misteru Puņķīti;

 

2. Zīmējumu nobildē vai ieskenē un sūti uz redakcija@mammam.lv vai nes uz portāla mammamuntetiem.lv redakciju Rīgā, Brīvības ielā 40 (birojs atrodas pagalmā);

 

3. Sūtot zīmējumu, norādi zīmējuma autora vārdu, uzvārdu, vecumu, kā arī nelielu aprakstu, ko vēsta zīmējums vai kādas metodes tiek pielietotas, kad aukstajā sezonā piezogas Puņķītis;

 

4. Zīmējumus gaidīsim līdz šā gada 9. decembrim. Atceries norādīt kontaktinformāciju!

 

 

Reklāma
Reklāma

Balvās 5 uzvarētājiem dāvanu komplekti:

1) Humer bērniem (150). Fizioloģisks, sterils jūras ūdens deguna gļotādas mitrināšanai un higiēnai. Piemērots mazuļiem, sākot no viena mēneša vecuma. 

 

2) Humer Pocket - jaunums Humer līnijā! Fizioloģisks, sterils jūras ūdens deguna gļotādas mitrināšanai un higiēnai, iepakots kabatas izmērā flakoniņā.

 

3) Alvityl Defenses - uztura bagātinātājs imunitātes stiprināšanai. Satur ehinaceju, propolisu un C vitamīnu. Alvityl Defenses stiprina organisma dabiskās aizsargspējas un to var lietot visu gadu, bet īpaši ieteicams ziemas sezonā. 

 

4) Propolki ar alveju un ingveru – sūkājamas tabletes sāpošam kaklam un organisma imunitātes stiprināšanai.

 

UZMANĪBU!

Piedalies šobrīd aktuālajā portāla mammamuntetiem.lv un batoniņa "Hematogens" konkursā "Veselīgas idejas pusdienu kārbiņai"! Savu recepti konkursam sūti uz redakcija@mammam.lv līdz 9. novembrim.