Jaunumi uz batuta smagi cietušās Sanijas ārstēšanā. Vajag vēl mazliet palīdzēt

Maija beigās rakstījām par 13 gadus veco latviešu meiteni Saniju, kura nonāca reanimācijā pēc tam, kad neveiksmīgi piezemējās pēc lēciena batutā.  Ārsti prognozē, ka veseļošanās process ilgs vismaz divus ar pus gadus – tas notiek ārvalstīs un izmaksā ļoti daudz. Sanija un viņas vecāki saviem atbalstītājiem – arī mammamuntetiem.lv lasītājiem – saka lielo paldies un būs pateicīgi, ja atradīsit iespēju palīdzēt atkārtoti.

13 gadus vecajai Sanijai, kura joprojām nevar staigāt, atveseļošanās ilgs vismaz divus ar pus gadus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

13 gadus vecajai Sanijai, kura joprojām nevar staigāt, atveseļošanās ilgs vismaz divus ar pus gadus.

 

Publicējam Sanijas mammas vēstuli atbalstītājiem:

Noteikti gribētu pateikties visiem labajiem cilvēkiem, kas mūs grūtā brīdī atbalstīja gan ar vārdiem, gan darbiem, gan domām. Sanija raudāja aizkustinājuma asaras, lasot daudzo ziedotāju vārdus - gan pazīstamus, gan arī ļoti daudz nepazīstamus. Viņa ir nolēmusi pēc atveseļošanās visus šos vārdus uzrakstīt uz savas istabas sienām un regulāri pārlasīt un pateikties cilvēkiem vēl un vēl.

 

Jau kopš 3.jūlija abas esam Pēterburgā (Vācijas un Somijas klīnikas tomēr izrādījās nesamaksājami dārgas), kur Sanijai ir intensīva rehabilitācijas programma. Sanijai ir uzlabojumi abās rociņās, nu jau pati braši raksta uz datora, var pati paēst. Rociņas kļuvušas ievērojami stiprākas, parādās sajūtas kājās, neirologi gan droši neko nesola, bet cerīgi skatās arī uz kājām.


Rociņas kļuvušas ievērojami stiprākas, parādās sajūtas kājās, neirologi gan droši neko nesola, bet cerīgi skatās arī uz kājām.


Paralēli nopietni mācās, lai neatpaliktu no saviem 1.ģimnāzijas klases biedriem. Tāpēc slodze meitiņai ļoti nopietna - strādā no rīta līdz vakaram. Brīžiem sāpes visus procesus nobremzē - jāatpūšas, tad parasti ir neliels regress, bet pēcāk atkal cīnāmies tālāk. 

 

Sanija pati joprojām ir cīņas spara pilna un moža. Nu jau pēc 10 dienām dosimies mājās, lai uzkrātu spēkus jaunajam rehabilitācijas kursam martā - ārsti jau izplānojuši turpmāko ārstēšanas programmu, kas diemžēl ne tikai veicina Sanijas veseļošanos, bet ir arī dārga.

 

Tāpēc atkal griežamies pēc palīdzības: ja kāds var un vēlas mums palīdzēt, ziedojumu konts joprojām ir atvērts:

Reklāma
Reklāma

 

A/S Swedbank

LV21HABA0551036622765

Ilona Lipe

pers.k. 060270-11226

 

Tel: 29190153

e-pasts: ilona.lipe@inbox.lv

 

Milzīgs paldies jau iepriekš,

Mika un Sanijas mamma Ilona, tētis Aigars un brālis Miks