Akcija Par īstu Bērnību aicina palīdzēt bērniem ar dzirdes traucējumiem

Zīmols Selga jau otro gadu pēc kārtas rīko akciju „Par īstu Bērnību”, kuras laikā tiks vākti līdzekļi, lai palīdzētu septiņiem bērniem ar dzirdes traucējumiem. Akcija  „Par īstu Bērnību” tika atklāta 2013.gada 24. septembrī plkst. 12:00, tirdzniecības parkā „Alfa” Rīgā un ilgst septiņas nedēlas līdz 8.novembrim. Šogad tā norit arī sadarbībā ar portālu Ziedot.lv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Atklāšanas pasākumā piedalījās bērni un viņu vecāki, kuriem šādi digitālie dzirdes aparāti tika dāvināti pagājušajā gadā, kā arī bērnu vokālais ansamblis „Knīpas un Knauķi”. 

 

Stāsta Antona mamma Jūlija, kas pagājušajā gadā saņēma jaunus dzirdes aparātus:  „Redzu, ka mans dēls atkal var pilnvērtīgi dzīvot – sadzirdēt jaunas skaņas un izrunāt jaunus vārdus – tas izraisa manī neaprakstāmu prieku. Mātes saviem bērniem vienmēr vēl visu to labāko, taču moderni dzirdes aparāti maksā lielu naudu. Pateicoties šai kampaņai Antons tagad var izbaudīt savu bērnību, un es to varu baudīt kopā ar viņu.” 

 

Reklāma
Reklāma

Rolands Gulbis, AS „Laima” valdes priekšsēdētājs: “Šī ir otrā akcija un divu gadu laikā mēs kopā ar Latvijas iedzīvotājiem būsim palīdzējuši 15 bērniem, uzlabojot viņu dzirdes kvalitāti. Esam nolēmuši turpināt iesākto tradīciju un ceram turpmākos gados paveikt vēl vairāk. Bērnība ir tas laiks, kad iemācāmies sajust pasauli, un skaņa ir viens no viediem, kā to darām. Tāpēc akcija „Par īstu bērnību” ir mūsu vēlme bērniem dot iespēju pilnvērtīgi izbaudīt bērnību un izzināt šo pasauli  pilnībā. Ziedojot mēs ne tikai vēlam labu veselību bērniem, bet arī parādām pateicību par to, kas mums pašiem ir dots”. 

 

Akcija „Par īstu bērnību” norisinās septiņas nedēļas no 24. septembra līdz 08. novembrim. Tās laikā ikviens, kas  iegādāsies cepumus Selga ar akcijas uzlīmi būs  palīdzējis mazajam Kristapam, Emīlam, Marko, Katei, Alisei, Danielam un Nikam, jo 1 santīms no katras Selga cepumu paciņas tiks ziedots digitālo dzirdes aparātu iegādei.