Blakus bērnudārzam Rīgas centrā masāžas salons "Eiforija". Tas ir normāli?

Rīgā, Akas ielā atrodas bērnudārzs. Tieši aiz bērnudārza sētas, mazie ķipari no bērnudārza teritorijas var redzēt logus, kuri ir izgaismoti ar sarkanu gaismas virteni, kur blakus rotājas nosaukums "Eiforija". Vai tas ir normāli, sašutis vaicā jaunais tētis. Par masāžas salonu pavaicājām arī policijai, kurai šī vieta jau labi zināma.

Kāpēc bērndārzniekiem būtu jāraugās Eiforijas sarkani izgaismotajos logos, vaicā tētis. Foto autore - Inga Šterna.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kāpēc bērndārzniekiem būtu jāraugās "Eiforijas" sarkani izgaismotajos logos, vaicā tētis. Foto autore - Inga Šterna.

"​Tātad, es, kā jaunais vecāks, ļoti rūpīgi izvērtēju savas mīļās atvasītes gaidāmās mācības pirmskolas izglītības iestādē, tāpēc meklēju visērtāko, drošāko variantu Rīgas centrā un uzdūros Aklas ielas 1 bērnudārzam, kas atrodas teju 15 metru attālumā no masāžas salona. Un ne jau kaut kāda parasta, bet tā sauktā "erotiskās masāžas" salonam. Lieki piebilst, ka biju šokā un nesaprotu, kāpēc šī situācija netiek risināta.

 

Šis masāžas salons atrodas tieši aiz bērnudārza sētas, mazie ķipari no bērnudārza teritorijas var redzēt logus, kuri ir izgaismoti ar sarkanu gaismas virteni, kur blakus rotājas nosaukums "Eiforija". Vai tas ir normāli? Kur šajā gadījumā skatās policija? Vai tāda veida "atpūtas" iestādes vispār var atrasties blakus izglītības iestādēm? Nerunājot nemaz par to, ka pāri ielai atrodas baznīca!

 

Es savu bērnu notiekti neiekārtotu šajā bērnudārzā un nesaprotu, ko domā vecāki, kuru bērni apmeklē šo mācību iestādi. Es ieteiktu šīs pirmskolas izglītības iestādes administrācijai nopietni risināt šo problēmu!


Ierakstot meklētājā google vārdu savienojumu masāžas salons "Eiforija" atradu:

Darbības veidi: Frizieru un skaistumkopšanas pakalpojumi! Interesanti, gan - skaistumkopšanas salons kas strādā pa naktīm? Tālāk pameklējot, var atrast arī visnotaļ interesantus sludinājumus priekš skaistumkopšanas procedūrām: intīmmeitene, masāža, sekss, ekskortpakalpojumi, jauns, gaumīgs un mājīgs salons aicina izbaudīt rekalsējošās masāžas seansus ar skaistākajām Rīgas meitenēm.

Reklāma
Reklāma


Sašutušā tēta iesūtīts fotouzņēmums.

Ko saka policija? 

Kā portālam mammamuntetiem.lv norādīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, masāžas saloniem nav noteikti ierobežojumi, ka tie nedrīkstētu atrasties kaut kādā noteiktā attālumā no pirmsskolas izglītības iestādēm.

 

Savukārt, runājot par konkrēto vietu, policijas pārstāvis apliecināja, ka tā jau iepriekš ir nonākusi policijas redzeslokā un visu laiku tiek kontrolēta, kā arī tai tiek piemēroti sodi par dažādiem pārkāpumiem.