Bērnu joku konkursā oktobrī balvās dāvanu kartes no Glam Collection. Piedalies!

Iesūti sava bērna spārnotos teicienus un piedalies oktobra joku konkursā. Šajā reizē balva no veikala "Glam Collection" - dāvanu kartes 20.00 LVL/28.46 EUR UN 10.00 LVL/14.23 EUR vērtībā.

Jaunatvērtajā veikaliņā Glam Collection var iegādāties skaistas cepures vēsajam laikam. Foto no Glam Collection arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunatvērtajā veikaliņā "Glam Collection" var iegādāties skaistas cepures vēsajam laikam. Foto no "Glam Collection" arhīva.

FOTO no "Glam Collection" arhīva.

 

 

Septembra labāko joku iesūtījis Arnis Īvāns par cūkas šņukuru. Balvā  iespēja kopā ar ģimeni (4 gab.) varēs doties uz kādu no Latvijas Leļļu teātra izrādēm un Roba Skotona skaistā grāmatiņa "Runcis Puncis", ko izdevusi izdevniecība "White Book".

 

Joks par cūkas šņukuru

Tas notika labu laiciņu atpakaļ, kad bērni vēl bija maziņi un varbūt tikai vēl gāja pirmajās klasītēs. Mēs visa ģimene sēdējām pie vakariņu galda un ēdām vakariņas. Laikam bija cūkgaļa ar kartupeļiem. Mēs visi ēdam, vienīgi jaunākā meita neēd cūkas šņukuriņu! Kad prasījām, kāpēc neēd, viņa atbildēja: "Es neēdīšu, šņukurā ir puņķi"! 

 

Izdevniecība "White Book" vēl diviem konkursa dalībniekiem dāvina Roba Skotona grāmatiņu "Runcis Puncis". Šie dalībnieki ir Baiba Burkēviča un Laila Budreviča.

 

 

Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Reklāma
Reklāma

 

Aicinām piedalīties oktobra joku konkursā!

Šoreiz lielo balvu dāvā "Glam Collection". Galvenās balvas ieguvēs saņems dāvanu karti 20.00 LVL/28.46 EUR vērtībā, bet 2. un 3 vietas ieguvējikatrs saņems dāvanu karti 10.00 LVL/14.23 EUR vērtībā.

 

„Glam Collection” - košs krāsu karuselis! Sirsnības, mīlestības un siltuma radītas kolekcijas, kuras sevī ietver apģērbus, apavus un aksesuārus bērniem.

 

 

Mēs priecājamies, ka varat pie mums atrast tieši to, ko esat meklējuši. Vai tas ir īpašs apģērbs/aksesuārs dzimšanas dienai, fotosesijai, vai tērps ikdienai, kas liek justies īpašiem.

 

Esat ar mums kopā svētku sajūtās, jo tikko ir atvēries prinču un princesīšu veikals! Esat  laipni aicināti„Glam Collection” veikalā Cēsu ielā 31-3, 1.stāvā! (Barona Kvartālā)

 

Ieskaties: www.collectionglam.com

Seko mums: twitter.com/CollectionGlam 

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Oktobra konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 31. oktobrim (ieskaitot).