Par 15 gadus vecas meitenes izvarošanu aiztur 55 gadus vecu vīrieti; aicina atsaukties citus cietušos

Šomēnes aizdomās par 15 gadus vecas meitenes izvarošanu Rīgā aizturēts 1958.gadā dzimis vīrietis. Vīrietis ir apcietināts, taču policistiem ir pamatotas aizdomas, ka no vīrieša varētu būt cietušas arī citas meitenes.
Policijai  ir pamatotas aizdomas, ka no vīrieša varētu būt cietušas arī citas meitenes, jo ir noskaidrots, ka vīrietis ap sevi centies pulcēt nepilngadīgas personas, kuras aicinājis uz savu dzīvesvietu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Policijai ir pamatotas aizdomas, ka no vīrieša varētu būt cietušas arī citas meitenes, jo ir noskaidrots, ka vīrietis ap sevi centies pulcēt nepilngadīgas personas, kuras aicinājis uz savu dzīvesvietu.

 

Kā portālu mammamuntetiem.lv informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, aizdomās turētais vīrietis jau agrāk ir tiesāts par līdzīgu noziegumu - par nepilngadīgā izvarošanas mēģinājumu.

 

Rīgas Ziemeļu iecirkņa darbiniekiem, kuri izmeklē šo lietu, ir pamatotas aizdomas, ka no vīrieša varētu būt cietušas arī citas meitenes, jo ir noskaidrots, ka vīrietis ap sevi centies pulcēt nepilngadīgas personas, kuras aicinājis uz savu dzīvesvietu.

 

Ikvienu, kurš ir cietis no vīrieša pretlikumīgajām darbībām, policija lūdz atsaukties, zvanot uz tālruņa numuriem - 67086000, 67086003 vai 110.

Reklāma
Reklāma

Policijas foto.

 

.