Piedalies bērnu joku konkursā! Balvas gan lielākiem, gan mazākiem

Vai arī tavs bērns dažkārt izsaka tādas frāzes, par kurām nevar nesmieties? Tad iesūti joku konkursam un mēneša beigās saņem balvu!

Jūlija galvenā balva - komplektiņš saldam miedziņam no www.paff.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jūlija galvenā balva - komplektiņš saldam miedziņam no www.paff.lv

Jūnijā esam izraudzījušies 3 labākās anekdotes:

Joks "Man patīk siltas meitenes", ko iesūtījusi Santa Domjan Zviedre.

Ivo (5 g.) vakarā mazliet nosalis ieritinās gultā pie mammas un laimīgs secina: "Vai cik Tu silta, mammīt!"

Pēc brītiņa pilnā nopietnībā piebilst: "Man patīk siltas meitenes!"

 

Joks "Nu bonbondziņa", ko iesūtījusi Zane Zande-Daukste.

Sēžam trijatā kādā āra kafejnīcā, te pēkšņi Edgars (3.5) ierauga manu jauno nagu dizainu, kur spīdumi un puķītes, paķer manu roku, skatās, groza, tad šķelmīgi ieskatās man acīs un viltīgi un lēni saka - "Nu bonbondziņa!" :D

 

Joks "Ziemas puika" ko iesūtījusi Vineta Andriksone.

Auklīte ar Oliveru (3 g.) skatās grāmatiņu par sniegavīriem. Olivers nevar skaidri izrunāt vārdu sniegavīrs. Auklīte: "Saki skaidri sniegavīrs, jo citādāk šo vārdu pateikt nevar..."  Olivers: "Tas ir ziemas puika!"

 

Katrs jokotājs balvā saņem:

unikālu Latvijas bilžu karti "Iedvesmas zeme Latvija" un bērnu tautas mūzikas albumu "TARKŠĶI GANOS".

Kartē iekļauti latviešu rakstnieku, mūziķu un citu nozīmīgu vēsturisku personu un sabiedrisko darbinieku memoriālie muzeji, Latvijas pilis un muižas, dabas takas un nacionālie parki, lielākie ezeri un augstākās virsotnes, kā arī atpūtas parki un daudz citu interesantu vietu. Vairāk par karti lasi ŠEIT!

Iecavas bērnu folkloras kopai „Tarkšķi”, sadarbojoties Iecavas kultūras namam un izdevniecībai „Lauska”, iznācis pirmais disks – GANOS. Albumā „Tarkšķi” iedziedājuši dzīvespriecīgas ganu dziesmas, šūpuļdziesmas, putnu, dzīvnieku dziesmas, ir arī danči un rotaļas.  Vairāk par albumu lasi ŠEIT!

 

Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

 

Reklāma
Reklāma

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

Aicinām piedalīties jūlija mēneša konkursā. BALVĀ:

Komplekts saldam miedziņam no www.paff.lv.

Praktiska un attīstību veicinoša dāvana gan jaundzimušajam, gan nedaudz lielākam bērniņam.

Komplektā ietilpst:

Viegla sedziņa (60x70cm, kokvilna, flīss); attīstību veicinoša bumba ar grabulīti (diametrs 11cm); miega lupatiņa (18x23cm); čaukstoša lupatiņa (9x10cm).

 

www.paff.lv ir Latvijā ražotas, atraktīva dizaina mīkstās un attīstošās rotaļlietas. Visas rotaļlietas ir roku darbs, ražotas no kvalitatīviem un bērniem draudzīgiem materiāliem. Katra ir pieejama vienā unikālā, vai pavisam nedaudzos eksemplāros.

 

3 jokotāji saņems ielūgumus uz kādu no bērnu izrādēm, kas iekļautas teātra festivālā "NoMadI" 2013. Ar visām festivāla izrādēm var iepazīties ŠEIT!

 



Kopā 3 jokotāji saņems arī lielisku grāmatu pusaudžiem "Monstru skola", ko izdevis apgāds "White Book". 

Mistiska un spocīga atmosfēra, spraigi notikumi, sižeta pārsteigumi un atjautīgs humors. Frenkija Šteina, Klaudīna Volfa, Dī Džejs, Melodija un citi tēli atklāj pasauli, kurā mīt drosme un bailes, pašpārliecība un pirmās mīlestības ieskaņas, ticība un atriebības kāre. Nebaidies būt atšķirīgs!

 

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Jūlija mēneša konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 31. jūlijam (ieskaitot).