Piedalies bērnu joku konkursā! Balvā - unikāla bilžu karte un mūzikas albums jestrai vasarai

Maija mēnesī bērni jokoja par slimošanu, samīļošanos, krāniņiem un ne tikai. Smieklu bija daudz, tādēļ nebija viegli izvēlēties uzvarētāju. Par laimi - ir arī pārsteiguma balvas!

Jūnija mēneša 3 labākie jokotāji saņems balvā unikālu karti Iedvesmas zeme Latvija.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jūnija mēneša 3 labākie jokotāji saņems balvā unikālu karti "Iedvesmas zeme Latvija".

Par maija mēneša labāko pasludinām joku par slimošanu, ko iesūtījusi Elīna Millere.

 

La’ Lina uzvarētājam dāvina 2 sēžampufus bērniem, kas ir izveidoti bumbieru formā (paredzēts bērniem sākot no 7-8 mēnešiem līdz 5 gadu vecumam). Pufs ir Latvijas fizioterapeitu testēts un atzīts par veselību veicinošu produktu, kas stimulē bērna attīstību. Vairāk par pufu lasi: www.lalina.lv

Balvā arī jauno bērnu vokālās popgrupas „Dzeguzīte” dziesmu albums "Lidojums ar gaisa balonu", kurā iekļautas piecpadsmit pilnīgi jaunas Maestro Raimonda Paula dziesmas ar Guntara Rača vārdiem. Albumā būs atrodami arī visu dziesmu instrumentālie pavadījumi un visu dziesmu teksti.

 

Mēneša joks!

Gustavs (2.8 gadi) mazliet apslimis un pēc pusdienlaika pagulēšanas es viņam prasu: "Gustav, kā Tu jūties?", uz ko Gustavs man atbild: "Maziņš." :)

 

Vēl četri jokotāji saņems brīnišķīgo vokālās popgrupas "Dzeguzīte" dziesmu albumu "Lidojums ar gaisa balonu".

Pārsteiguma balvas saņem:

Rūta Ziemele

JOKS: Kad devos uz draudzenes dzimšanas dienu, Estere (7) (kurai ļoti negaršo kūkas, bet garšo Mežezers), piebilda: "Tu tikai tā saki, ka tur būs kafija un kūka, bet īstenībā tur būs čipsi un šampanietis!"

 

Santa Domjan Zviedre

Ivo (5 g.): "Zini, vecmāmiņ​, kad es būšu liels, tad man būs liela māja. Tava māja būs veca un tu brauksi pie manis un teiksi: wow, cik skaista māja!"

 

Evita Teice-Mamaja

Tētis berzē acis un sūdzas, ka dikti grauž. Saku meitai Lindai (5 gadi): "Ej, samīļo tētim actiņas!" "Labāk Tu pati..." "Kāpēc tad es?" "Tu ar viņu PIRMĀ apprecējies, Tu arī ej un sabučo!"

 

Reklāma
Reklāma

Agnese Lapiņa

Mamma samīļo Jēkabu (5 gadi), uzsmaida un draudzīgi uzpūš. Jēkabs atbild: "Ko tu man pūt, es neesmu nekāds makarons!"

 

 

Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

Aicinām piedalīties jūnija mēneša konkursā. BALVĀ:

3 jokotāji balvā saņems unikālu Latvijas bilžu karti "Iedvesmas zeme Latvija" un bērnu tautas mūzikas albumu "TARKŠĶI GANOS".

Kartē iekļauti latviešu rakstnieku, mūziķu un citu nozīmīgu vēsturisku personu un sabiedrisko darbinieku memoriālie muzeji, Latvijas pilis un muižas, dabas takas un nacionālie parki, lielākie ezeri un augstākās virsotnes, kā arī atpūtas parki un daudz citu interesantu vietu. Turklāt šī ir viena no pirmajām Latvijas kartēm, kur atainotas atjaunotās Latvijas nozīmīgākās kultūras celtnes – Austrumlatvijas reģionālais daudzfunkcionālais centrs “Latgales vēstniecība GORS” un Latvijas Nacionālās bibliotēkas jaunā ēka. Vairāk par karti lasi ŠEIT!

 

Iecavas bērnu folkloras kopai „Tarkšķi”, sadarbojoties Iecavas kultūras namam un izdevniecībai „Lauska”, iznāk pirmais disks – GANOS. Albumā „Tarkšķi” iedziedājuši dzīvespriecīgas ganu dziesmas, šūpuļdziesmas, putnu, dzīvnieku dziesmas, ir arī danči un rotaļas.  Vairāk par albumu lasi ŠEIT!

Albumā iekļauts arī īpaši sagatavots videoklips vienai no „Tarkšķu” dziesmām – „Cīrulis un pūcīte”.


 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Jūnija mēneša konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 30. jūnijam (ieskaitot).