Piedalies bērnu joku konkursā! Gardas un jaukas balvas

Katrs mēnesis mūs pārsteidz ne tikai ar bezgala smieklīgiem jokiem, bet arī ar lieliskām balvām. Aprīļa lielākais jokotājs varēs savu ģimeni uzaicināt mieloties dabīgā uztura restorānā visai ģimenei "Green".

Piedalies aprīļa joku konkursā un dodies uz dabīgā uztura restorānu visai ģimenei Mini Green.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Piedalies aprīļa joku konkursā un dodies uz dabīgā uztura restorānu visai ģimenei "Mini Green".

Par marta mēneša labāko pasludinām joku "Kam kas ir, tam tas arī ir!", ko iesūtījusi Gundega Piņķe. Balvā ielūgumi visai ģimenei (4 personām) uz kādu no "Latvijas Leļļu teātra" izrādēm un grāmatas vairāk kā 20.00 LVL vērtībā no izdevniecības "Zvaigzne ABC".

 

Mēneša joks:
Braucot mājās no dārziņa, nopirkām Kasparam (4 gadi) TicTac. Uz jautājumu, vai iedos arī mammai un tētim, saņēmām atbildi: "Kam kas ir, tam tas arī ir!"
 

Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

Aprīļa lielākais jokotājs balvā saņems iespēju kopā ar ģimeni doties uz dabīgā uztura restorānu "Green" un mieloties 20 LVL vērtībā. Balvā būs arī noderīga recepšu grāmata no apgāda "Jānis Roze" un zivju eļļa kapsulās bērniem no "Möller’s".

 

Reklāma
Reklāma

PAR RESTORĀNU
Dabīgā uztura restorāns "Green" savās telpās blakus Leļļu teātrim atklājis lielāko no restorānu rotaļu istabām Rīgā – "Mini Green". Lai ģimenes ar bērniem turpmāk varētu ieturēt veselīgu maltīti īpaši harmoniskā un bērniem draudzīgā gaisotnē, līdzās restorāna zonai ir izveidota plaša rotaļu telpa, kur katru dienu bērnus bez maksas pieskatīs un radoši nodarbinās auklīte. Bērniem ir pašiem sava ēdienkarte un restorānā ir pieejamas visas nepieciešamās ērtības bērnu aprūpei.


SKATIES MĀJĪGO UN BĒRNIEM DRAUDZĪGO RESTORĀNU BILDĒS!


Izstrādājot bērniem draudzīgu konceptu "Mini Green" un vienā no restorāna zālēm iekārtojot plašu rotaļu istabu, ģimenēm draudzīgo vietu klāstu ir papildinājis ekoloģiskā uztura restorāns "Green". "Mini Green" faktiski ir kā atsevišķs restorāns restorānā, kas īpaši piemērots ģimenēm. Blakus restorāna zonai ir plašs rotaļu laukums ar spēļu kafejnīcu, galda futbolu, sienas tāfeli, grāmatām, klučiem un daudz citām rotaļlietām. Uz paklāja ar koka sētiņu iespējams norobežot vietu arī pašiem mazākajiem viesiem, kas pagaidām pārvietojas rāpojot. Pēc māmiņu ieteikumiem ir izveidota veselīga bērnu "mīļāko ēdienu" karte, kurā iekļauti arī biezenīši. Vecāki var izvēlēties – pusdienot tur pat bērnu tuvumā vai netraucēti ieturēt maltīti restorāna galvenajā zālē, atstājot mazos "Mini Green" auklītes uzraudzībā. "Green" ir vienīgais restorāns Rīgā, kur vecāku ērtībai bezmaksas auklīte pieejama katru dienu – darba dienās no plkst 17:00 līdz pēdējam mazajam apmeklētājam, bet brīvdienās – visas dienas garumā. Iepriekš piesakot, auklīte būs pieejama arī citos laikos. Restorānā ir padomāts, lai arī pašu mazāko apmeklētāju aprūpe būtu ērta, tādēļ drīzumā tiks uzstādīts arī bērnu pārtinamais galdiņš, ko restorānam dāvina bērniem draudzīgo vietu eksperti no Babyroom.lv un labdarības veikala Otrā elpa.

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Aprīļa mēneša konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 30. aprīlim (ieskaitot).