Piedalies bērnu joku konkursā! Balvas - joprojām kārdinošas

Februāra jautrākā joka iesūtītājs turpmāk gulēs uz smaržīgiem zāļu spilveniem. Bet matra prātvēders - dosies kopā ar ģimeni uz teātri. Tāpēc - piedalies!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Par februāra mēneša labāko pasludinām joku "Neizvērtēja paklausību..", ko iesūtījusi Laura Valtere. Balvu sarūpējusi YUTA, dāvinot 3 zāļu spilvenus. Latvijas pļavu smarža Tavā pagalvī – zāļu spilvenus mierpilniem vakariem, skaistām naktīm un možiem rītiem piedāvā YUTA!
    1. Spilveni ar piparmētrām, kliņģerītēm un griķu sēnalām atsauks atmiņā saulgriežu laika smaržu, atslābinās un palīdzēs novērst galvassāpes un iesnas.
    2. Spilveni saldākam miegam ar raudeni, kumelītēm, piparmētru un griķu sēnalām ļaus pilnvērtīgi atpūsties un izbaudīt miega spēcinošo iedarbību! Vairāk informācijas: www.yuta.lv.

 

Lūk, joks:

Aizejot pēc Matīsa (7 g) uz bērnudārzu, no audzinātājas dzirdu, ka Matīss izcēlies ar nepaklausību. Vēlāk jautāju dēlam: "Kāpēc šodien nebiji paklausīgs?" Uz ko dēls visnotal nopietni un lietišķi atbild: "Es biju ļoti paklausīgs. Audzīte vienkārši nemāk izvērtēt manu paklausību!"... Sasmējos labi :)

   

Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Reklāma
Reklāma

 

Marta labākajam jokam balvā:

ielūgumi visai ģimenei uz kādu no "Latvijas Leļļu teātra" izrādēm.

grāmatas vairāk kā 20.00 LVL vērtībā no izdevniecības "Zvaigzne ABC".


Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Marta mēneša konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 31. martam (ieskaitot).