Skaistuma klase! Nodarbības sievietēm

Sākusies jauna sezina un mēs visas ceļamies spārnos, vēlamies būt skaistas, starojošas un stilīgas! Gudro Sievu skola ar lielu prieku uzsāk jaunu nodarbību ciklu - skaistuma klase. Šīs nodarbības veltītas sievietes ārējā un iekšējā skaistuma izkopšanai. Aicinām arī Tevi pievienoties skaistajām, gudrajām un veiksmīgajām sievietēm!

Aicinām arī Tevi kļūt par vienu no skaistajām, veiksmīgajām un pašpārliecinātajām sievietēm!

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Aicinām arī Tevi kļūt par vienu no skaistajām, veiksmīgajām un pašpārliecinātajām sievietēm!

Gudro Sievu skolā uzsākam jaunu nodarbību ciklu Skaistuma klase, kurā par samazinātu cenu piedāvājam dažādas nodarbības sievietes iekšējam un ārējam skaistumam. Piedāvājumā atradīsi stila, grima, iedvesmas, pašapziņas, runas mākslas, skaistas stājas un etiķetes nodarbības. Nodarbību tēmas būs tikpat dažadas, cik sievietes personība. Katrā nodarbībā būs cita tēma. Tev būs iespēja izvēlēties, kuras tēmas interesē visvairāk un apmeklēt tikai tās nodarbības. 

Aicinām arī Tevi pievienoties un kļūt par vienu no skaistajām, veiksmīgajām un pašpārliecinātajām sievietēm!

Skaistuma klases nodarbības notiek katru otro pirmdienu plkst. 19:00!

Esam parūpējušies arī par draudzīgu cenu - Ls 9 būs nemainīgā maksa ikvienai skaistuma klases nodarbībai. 

 

TUVĀKĀS SKAISTUMA KLASES NODARBĪBAS:

Pavasara stila seminārs!

Pirms dodies uz veikaliem, lai nolūkotu šīs modes sezonas jaunumus, vispirms vajadzētu pārlūkot jau esošo garderobi, lai ieekonomētu laiku un naudu. Izrādīsies, ka Tev  ir tik daudz skaistu un praktisku lietu – gan aktuālajās krāsās, gan stila tendencēs. Nepieciešams vien pavisam nedaudz...

Tādēļ šajā seminārā izrunāsim, kā pareizi un efektīgi veikt garderobes revīziju, kuras ir tās lietas, kas ir „must have” sievietes garderobē un kādas jau no esošajām lietām var kalpot kā stila elementi tieši šosezon. Saņemsi ieteikumus pareizai lietu glabāšanai un skapja telpas organizācijai. Apskatīsim pavasara/vasaras 2013 modes tendences un veiksmīgas iepirkšanās pamatprincipus, lai ar minimāliem līdzekļiem spētu panākt maksimālu efektu! Vētīgus padomus saņemsi no stilistes Evijas Briedes.

Nodarbības ilgums: 2,5 stundas

Tuvākā nodarbība: 20.maijā plkst. 19:00 PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

 

Kā ēst veselīgi? Nodarbība par uzturu

Reklāma
Reklāma

Vai arī Tev liekas, ka veselīgs uzturs, īpaši, ja tas paredzēts svara samazināšanai, ir burkānu graušana un dzīvošana pusbadā? Ka neēst pēc 18:00 ir veselīgi? Ka var notievēt, dažas nedēļas pārtiekot no griķiem? Ja produktu reklamē kā diētisku, tas nozīmē, ka tas ir ieteicams svara samazināšanai? Ka svaru var samazināt, lietojot uztura bagātinātājus? Nekā nebija! Ir pienācis laiks apgāzt savus stereotipus par veselīgu uzturu un iemācīties izprast, kas patiešām ir veselīgs un mūsu organismam noderīgs. Un kā beidzot notievēt - ja tas Tev ir aktuāli. Nodarbību vada uztura speciāliste Ksenija Andrijanova. Neaizmirsti sagatavot arī savus jautājumus!

Nodarbības ilgums: 2 stundas

Tuvākā nodarbība: 13.maijs plkst. 19:00 PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

 

Veselīgs uzturs

Foto Gatis Saukāns

 

 

 

 

Nodarbības notiek mājīgajās Gudro Sievu skolas telpās

Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Cienāsim ar Dallmayr kafiju un Skrīveru saldumiem