Rudens jaunumi bērniem: dejošanas nodarbības + 2 konkursi!

Turpmāk ģimenes portāla mammamuntetiem.lv „Gudro Sievu skola” piedāvās dejošanas nodarbības bērniem (iepazīšanās nodarbība bez maksas!) – notiek Rīgas centrā. Un rudens jaunumi arī tādi, ka nupat izsludināti divi jauni konkursi.
 

Dejošanas iepazīšanās nodarbība - bez maksas! Foto: Aigars Hibners, speciāli Gudro Sievu skolai

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dejošanas iepazīšanās nodarbība - bez maksas! Foto: Aigars Hibners, speciāli "Gudro Sievu skolai'


Dejošanas nodarbības
Deju nodarbības paredzētas 4 līdz 6 gadus veciem bērniem. Laiks: katru pirmdienu un trešdienu plkst. 18:30 Gudro Sievu skolas un ģimenes portāla mammamuntetiem.lv telpās - Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā). Nāc uz pirmo iepazīšanās nodarbību 19.septembrī plkst. 18:30 BEZ MAKSAS!
Deju nodarbības vada deju skolas COLOUR POINT pasniedzēja Anna Rage. Šīs deju skolas koncepcija atšķiras ar to, ka bērniem tiek piedāvāta vispusēja ķermeņa attīstība, neliekot akcentus uz kādu konkrētu dejas veidu. Koncepcijas pamatā ir vispirms bērna ķermeni nostiprināt vispārēji, it kā veidojot pamata bāzi, uz kuras tad vēlāk tiek likti tādi deju virzieni kā balets, kas ir neatņemama visu deju stilu pamata bāze, "jazz dance", laikmetīgā deja un jebkuri citi deju virzieni, kas laika gaitā izveido profesionālu, daudzpusīgi attīstītu dejotāju, kurš ir spējīgs nodejot jebko. Lai uzzinātu vairāk un pieteiktos jaunajām deju nodarbībām, lasi šeit.

 

Foto konkursam "Pirmā skolas diena" iesūtījusi Ilze Roze-Vītola.

Reklāma
Reklāma


1.    septembra bilžu konkurss
Nupat ir iesācies septembris, kad bērni, glīti sapucējušies ar skaistiem puķu pušķiem rokās, devās uz skolu. Vieniem šī bija pati pirmā skolas diena, citiem — priecīga atkalredzēšanās ar skolotājiem un draugiem. Lai pirmās skolas dienas sajūsma tik ātri nebeigtos, mammamuntetiem.lv kopā ar "Möller’s" izsludina jaunu bilžu konkursu "Pirmā skolas diena". Balvā 5 uzvarētāji saņems zivju eļļu un sūkājamas tabletes sāpošam kaklam no "Möller’s" vairāk kā 60 LVL vērtībā. Foto līdz 23. septembrim (ieskaitot) pievieno sadaļā Galerijas -> Krāšņais 1. septembris! Konkursa noteikumus lasi šeit.

Konkurss „Mans Marsietis!”
Kā tu domā, kāds izskatās Marsietis? Vai tas ir mazs, zaļš vīriņš ar radziņiem? Vai marsietis vizinās pa galaktiku savā kosmosa kuģī? Mudini bērnu izveidot savu Marsieti, lai piedalītos radošajā mammamuntetiem.lv konkursā "Mans Marsietis"! Marsieša darināšanai var pieiet radoši – zīmēt, veidot no plastilīna, aplikācijas, no dabas materiāliem, lego u.c. Sava marsieša radīšanā var izmatot jebkādu radošo risinājumu - var arī pārģērbties par Marsieti, izveidojot Marsieša tērpu!
Savu radošo darbu foto līdz 11. oktobrim sūti uz redakcija@mammam.lv vai ienes mammamuntetiem.lv redakcijā Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā). Vairāk par konkursu uzzini šeit.
Dāvanas!
Trīs radošākajiem un atraktīvākajiem Marsiešiem dāvanas no kompānijas “Walmark” bērnu vitamīniem Marsieši® – bērnu iecienītākie multivitamīni visā galaktikā! Kā arī dāvanu kartes no grāmatu veikala „Zvaigzne ABC” Ls 20 un Ls 10 vērtībā.

Lai Tev un Tavai ģimenei krāsains rudens!

mammamuntetiem.lv