Sagaidi rudeni ar pašgatavotām svecēm! EKO darbnīcas

EKO produktus pavisam viegli vari pagatavot mājās pats! Gudro Sievu skola piedāvā EKO darbnīcas, kurās zinoša speciāliste Kristīne Tīlika mācīs, kā vārīt ziepes, taisīt vannas bumbas un gatavot sveces no sojas vaska. 

Eko produktus pavisam viegli vari iemācīties gatavot mājās pats!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Eko produktus pavisam viegli vari iemācīties gatavot mājās pats!

Gudro Sievu skolas EKO darbncās vari iemācīties gatavot sveces, ziepes un vannas bumbas - un tas viss no dabīgiem izejmateriāliem. Šādus produktus var lietot pats vai skaisti iesaiņojot dāvināt saviem mīļajiem! Uz nodarbībam iespējams iegādāties arī dāvanu karti!

 

Rudens vakaru romantiku var baudīt sveču gaismā! Smaržīgas EKO SVECES vari pagatavot pati un dekorēt tās ar kaltētiem augiem. Nodarbībā uzzināsi, kā atšķiras parafīna, bišu vaska un sojas vaska sveces. Tev būs iespēja pagatavot dažādu veidu sveces un tās visas paliks Tavā īpašumā.  Lasi ŠEIT par dabīgo sveču labajām īpašībām. Nodarbību vada dabīgās kosmētikas speciāliste Kristīne Tīlika.

Nodarbības ilgums: 3 stundas

Tuvākās nodarbības: 15.oktobris plkst. 18:00, 12.novembris plkst. 18:00 un 10.decembris plkst. 18:00

Cena: Ls 14

PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

 

 

Iemācies gatavot EKO ZIEPES, kas ir dabīgas un piemērotas par zīdaiņu maigajai ādai. Nodarbībā Tev būs iespēja pagatavot vairākus ziepju gabalus - ar ēteriskajā eļļām, ziediem, skrubjiem un citām piedevām. Saņemsi arī izdales materiālu par ziepju izcelsmi, to vērtīgajām īpašībām un pāris noderīgām receptēm. Nodarbību vada dabīgās kosmētikas speciāliste Kristīne Tīlika.

Nodarbības ilgums: 3 stundas

Tuvākās nodarbības: 29.oktobris plkst. 18:00 un 26.novembris plkst. 18:00

Cena: Ls 14

PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Šajā nodarbībā Tu iegūsi zināšanas par bāzes eļļām un iemācīsies pagatavot VANNAS BUMBAS. Bāzes eļļas ir daudzu paša gatavoto kosmētikas līdzekļu pamatā, tām piemīt spēcīga dziednieciska un kosmētiska iedarbība. Nodarbībā Tu uzzināsi par to pareizu lietošanu sejas, ķermeņa un matu kopšanai. Uzzināsi par to īpašībām un to, kuras eļļas ir piemerotas dažādu ādas tipu cilvēkiem. Praktiskajā daļā pagatavosim smaržojošu un putojošu vannas bumbu. Visi izejmateriāli ir iekļauti nodarbības maksā. Nodarbību vada dabīgās kosmētikas speciāliste Kristīne Tīlika.

Nodarbības ilgums: 2,5 stundas

Tuvākās nodarbības: 24.novembrī plkst. 11:00

PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

 

 

ŠĀDAS NODARBĪBAS PIEDĀVĀJAM ARĪ KOLEKTĪVIEM! 

Par kolektīvu piedāvājumiem vairāk uzzini rakstot uz baiba@mammam.lv!

 

Visas nodarbības notiek Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā) Gudro Sievu skolā

 

TEVI VAR INTERESĒT:

Ekskluzīvas rotas kaleidoskopa tehnikā! 

Kā iemīlēt pašai sevi? (2 nodarbības)

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Nodarbībās cienāsim ar Dallmayr kafiju un cepumiem