Zīmējumu konkurss "Kā es redzu alerģiju?". Galvenā balva - ceļojums uz Tartu

GALVENĀ BALVA: Atpūta visai ģimenei - 2 dienas Tartu ar AHHAA zinātnes centra un Aura akvaparka apmeklējumu.

Kā izskatās alerģija tava bērna skatījumā?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kā izskatās alerģija tava bērna skatījumā?

Nākamie 15 vietu ieguvēji saņems Neutral dāvanu komplektus:

Neutral veļas mīkstinātājs;

Neutral šķidrais mazgāšanas līdzeklis krāsainiem audumiem;

Neutral trauku mazgāšanas līdzeklis;

Neutral šķidrais mazgāšanas līdzeklis melniem audumiem;

Neutral dezodorants;

Neutral ziepes;

Neutral šampūns normāliem matiem;

Neutral kondicionieris visu tipu matiem;

Neutral Baby dušas želeja;

Neutral Baby eļļa;

Neutral Baby salvetes;

Neutral salvetes grima noņemšanai;

Neutral sejas krēms;

Reklāma
Reklāma

Neutral ķermeņa losjons.

 

Kā piedalīties?

Noskenējiet vai nofotografējiet bērna zīmējumu. No 28. jūnija - 31. augustam zīmējumu reģistrē un izvieto interneta mājas lapā www.neutral.lt/lv, sadaļā "reģistrācija" augšuplādējiet noskanēto vai nofotografēta zīmējumu, vai sūtiet to pa pastu uz adresi SIA "EUGESTA un Partneri", Dzirciema iela 119b, Rīga, LV-1055

 

 

Galveno balvu – atpūtu ģimenei (līdz 4 pers.)  nedēļas nogalē Tartu  - saņems tā zīmējuma autors, kura darbam būs vislielākais balsu skaits. Balsot var interneta mājas lapā www.neutral.lt/lv līdz 16. septembrim. Balsot drīkst visi interneta mājas lapas apmeklētāji 1 reizi.

 

Uzvarētāji tiks paziņoti interneta mājas lapā www.neutral.lt/lv divu darba dienu laikā pēc pēdējās balošanas dienas. Visvairāk novērtētie zīmējumi tiks apbalvoti ar Neutral balvām.

 

Balvas saņems visvairāk novērtētie zīmējumi. Ja atlasot uzvarētājus radīsies neskaidrības, uzvarētājs tiks noteikts velkot lozes.

 

Akcijas dalībniekiem ir tiesības interneta mājas lapā izvietot tikai tos zīmējumus, kas atbilst ētikas normām. Vardarbība, kara propaganda, rasu un dzimuma diskriminācija nav pieņemami.

 

Uzvarētāji balvas varēs saņemt SIA "EUGESTA un Partneri", Dzirciema iela 119b, Rīga, LV-1055 līdz 2011. gada 14. oktobrim, uzrādot pasi, dzimšanas apliecību vai kādu citu dokumentu, kas apstiprina, ka uzvarētājs ir dokumentu uzrādošās personas aizbilstamais.