Florascent eco parfums. Japānas iedvesmotas dabiskās smaržas

Japānas iespaidu estētiskais smalkums caurstrāvo ikvienu no pieciem jaunajiem Florascent eko parfīmu aromātiem. Šie tualetes ūdeņi veidoti saskaņā ar modenās parfimērijas mākslas principiem, uz 100% dabīgu un organisku ēterisko eļļu bāzes, nesatur sintētiskas, naftas pārstrādes un dzīvnieku izcelsmes vielas. Nāciet uz Biotēkām un sajūtiet šo grezno minimālisma iedvesmu arī Jūs!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

IKI – klasisks estētiskais ideāls, ko pārstāv jutekliska, pieredzējusi, pilsētnieciska geiša. Maigs unisex aromāts ar tikko jaušamām koksnes notīm.
HANA – nozīmē “ziedi (ziedonis)” un vienlaikus tradicionālajā japāņu teātra mākslā simbolizē izsmalcinātu uzstāšanās meistarību. Delikāta, salda ķiršu ziedu smarža sievietēm.
KI – Japānā KI nozīmē dzīvības gars, enerģija, radošuma daba. Dabiski svaiga unisex smarža ar zaļas zāles un citrusu notīm.
SHIBUI – Japānas tējas ceremonijas estētika: vienkāršības un pieticības skaistais valdzinājums. Meditatīvs dabisks zaļās tējas un citrusu aromāts, piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm.
TANE – senas Japānas dienvidu provinces nosaukums, kura sastāvēja no Tanegašima un Jakušima salām. Dabas un tradicionālo Japānas dārzu burvība. Unisex smaržai piemīt balzamisks, koksnes un pikantu garšvielu raksturs.

Reklāma
Reklāma