Jauns EKOMARKET Brīvības ielā 356 (pie t/c Alfa)!

Laikā, kad varam ar pilnu sparu baudīt svaigus zaļumus, lociņus, dilles, tomātus, gurķus, jo organisms prasīt prasa svaigu un vitamīniem bagātu uzturu, Biotēka ir  sagatavojusi svaigu informācijas vitamīnu devu.

Jauna, sengaidīta un pārsteidzoša Biotēka dažu soļu attālumā no t/c Alfa!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jauna, sengaidīta un pārsteidzoša Biotēka dažu soļu attālumā no t/c Alfa!

Jauna, sengaidīta un pārsteidzoša Biotēka dažu soļu attālumā no t/c Alfa!
No 2012 gada jūnija, Brīvības ielā 356 (tieši blakus t/c Alfa), durvis ver Biotēkas otrais Ekomārkets un tas joprojām ir lielveikals ar dvēseli. 
Vēl plašākas telpas kā Pārdaugavā, jau iemīļotās un arīdzan jaunas, līdz šim Biotēkā un pat Latvijā neredzētas ekopreces: Šveices taurenītis Farfalla, ar sievišķīgi vieglu bet iedarbīgu, pilnībā dabisku aromterapijas, kosmētikas un SPA produktu klāstu; kvalitatīvā un BDIH sertificētā Khadi kosmētika, kas ražota Indijā, balstoties uz roku darbu un tradicionālām kosmētikas gatavošanas metodēm. Drīzumā gaidāmi arī Giovanni matu kopšanas produkti.


Jaunā Biotēka Ekomarket darba laiki ik darba dienu no 10:00 līdz 20:00, sestdienās pagaidām 11:00 – 18:00, svētdienās vasaras sezonā veikals slēgts.
Tieši blakus Biotēkas Ekomārketam ir bezmaksas autostāvvietas. Gaidām ciemos!

Reklāma
Reklāma


Biotēkas logo – zaļāks un mūsdienīgāks!
Ar atsvaidzinošu skatu uz jau pārbaudītām vērtībām vēlamies iepazīstināt ar Biotēkas jauno logo.
Kas tad nu? Kādēļ kaut kas jāmaina?
Mainās dzīve mums apkārt, cilvēku domas, motīvi un procesi, maināmies mēs paši. Maināmies, lai visprecīzāk izteiktu visu to bagātību, kas atrodama Biotēkās, lai iepazīstinātu ar ekoproduktiem aktuālākā, šodienai atbilstošākā veidā, uzrunātu sabiedrību un aizrautu citus ar to, kas iedvesmo pašus biotekārus.  Mainot formu, saturā saglabājas uzticība sākotnējām vērtībām – augstākās kvalitātes bio pārtika, sertificēta eko kosmētika, videi draudzīgākā sadzīves ne-ķīmija, viss zaļam dzīvesveidam.

Domājot par jauno logo, tika uzdots klasiskais jautājums – “Kas mēs esam un ko vēlamies attēlot jaunajā logo?
•    biO – tā ir Biotēkas lielā mīlestība un pašsaprotama attieksme pret sevi, vidi, pasauli. Tādēļ O, atrodoties vidū, centrā, kā kodola simbols, jaunajā logo apvieno sevī gan dīgstošu sēkliņu, gan nobriedušu augli.