Noskaidrojam uzvarētājus konkursam par bērnu svētkiem!

Ikvienu, kas audzina vai rūpējas par bērniem, konkursa "Kas bērnam izraisa lielāko prieku" ietvaros aicinājām dalīties pieredzē, kā iepriecināt bērnus, neiztērējot jūru naudas. Mēs saņēmām fantastiskus ierosinājumus! Arī balva uzvarētājam burvīga – dāvanu karte Ls 50 vērtībā no latviešu bērnu apģērba zīmola Paade Mode!

Ballītē var sarīkot zīmēšanu ar krītiem uz asfalta! Foto no Paade Mode.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ballītē var sarīkot zīmēšanu ar krītiem uz asfalta! Foto no "Paade Mode".

 

 

Paldies, paldies visiem, kas dalījās ierosinājumos un pieredzē par bērnu svētku organizēšanu! Portāls mammamuntetiem.lv nu ir pilns krāšņu priekšlikumu dažādiem baļļukiem – gan kristībām, gan dzimšanas dienas svinēšanai, gan arī ar rotaļām aizraujošai ikdienai. Visu konkursa dalībnieku ieteikumus skati sadaļā Svētki &atpūta -> Bērnu ballītes.

 

Un tātad uzvarētājs!

Atgādinām, ka galvenajā balvā ir dāvanu karte Ls 50 vērtībā no "Paade Mode" (ieskaties www.paade.lv); matu sakārtojumu svētkiem no skaistumkopšanas salona “Creme de la Creme” un kasti ar muffiniem no “Muffins & More”!

Reklāma
Reklāma

 

Skaisto balvu komplektu saņem Ieva Grāvīte, kuras ierosmes lasāmas rakstā Četru bērnu ģimenes rotaļas un idejas bērnu ballītēm

Apsveicam!

 

Lai jums skaista vasara!