Kas bērnam izraisa lielāko prieku? Konkurss ar fantastiskām balvām!

Mammu un tētu bērnu iepriecināšanas ideju maratons ir atklāts! Bērnu apģērbu zīmols Paade Mode, kas rada dabiskus apģērbus greznai ikdienai, un ģimenes portāls mammamuntetiem.lv atklājuši ideju maratonu “Kas manam bērnam izraisa lielāko prieku”. 

Bērna priekam nav saistības ar naudas apjomu, kas ieguldīts pārsteigumā... Pašgatavots salūts vien ir ko vērts! Foto no Paade Mode.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērna priekam nav saistības ar naudas apjomu, kas ieguldīts pārsteigumā... Pašgatavots salūts vien ir ko vērts! Foto no Paade Mode.

 

Konkursā aicinām dalīties pieredzē, stāstot vienkāršus, bet reizē efektīgus veidus, kā iepriecināt bērnus. Balvas uzvarētājiem krāšņas – turklāt katram konkursa dalībniekam! Un viens laimīgais saņems dāvanu karti Ls 50 vērtībā no Paade Mode; matu sakārtojumu svētkiem no skaistumkopšanas salona “Creme de la Creme” un kasti ar muffiniem no “Muffins & More”!

Tā izskatās Paade Mode darinātās kleitiņas! Dizains un ražošana - 100% Latvija.

 

Mūsu mērķis ir apkopot vecāku, auklīšu, audzinātāju un citu bērnu svētku organizētāju pieredzes, kā lēti un vienkārši ir iespējams radīt neaizmirstamu svētku noskaņu. Varbūt tas ir oriģināls ielūgums, īpašs telpas noformējums, kura gatavošanā piedalījies pats jubilārs, svētku salūts no krāsainām lapiņām, aizraujošas atrakcijas vai spēles, ko vecāki palīdzējuši noorganizēt. Ir tik daudz jautru lietu, ko varam sarūpēt bez lielu naudas līdzekļu izdošanas, ja vien kāds “pamet”  foršu ideju! 

Vai tavam bērnudārzniekam gaidāms izlaidums? Ieskaties www.paade.lv apģērbu lādēs!:)

Kas jādara:

- Iesūti savu ideju, kā iepriecināt bērnu. Tas var būt viens knifiņš (piemēram, par kādu stafeti, spēli) vai stāsts ar bildēm par bērna ballīti. Idejas sūti uz redakcija@mammam.lv vai pievieno šī raksta komentāros.

- Idejas un stāstus gaidīsim līdz 30.maijam (iesūtīšanas laiks pagarināts!)

Reklāma
Reklāma

Uzvarētājam balvā būs ne vien dāvanu karte Ls 50 no Paade Mode, bet arī svētku frizūriņa!

Balvas:

- Ikviens, kas piedalīsies mūsu ideju maratonā, tiks ielūgts uz Paade Mode atklāšanas svētkiem, kas notiks 24.maijā modes konceptveikalā PAVILJONĀ,  t/c Domina Shopping, kur neformālā pasākumā bērniem gaidāmi pārsteigumi, dāvaniņas un iepazīšanās cenas;

- Viens laimīgais ideju maratona “Kas manam bērnam izraisa lielāko prieku” dalībnieks balvā saņems SVĒTKUS! Dāvanu karti Ls 50 vērtībā no Paade Mode; matu sakārtojumu svētkiem no skaistumkopšanas salona “Creme de la Creme” un kasti ar muffiniem no “Muffins & More”!

 

Uzzini vairāk par Paade Mode!

Paade Mode piedāvājums ir radīts meitenēm un zēniem no 6 mēnešiem līdz 8 gadiem (128 cm). 

Mūs raksturo vienkāršs, lakonisks, nepārspīlēti romantisks stils. Mums svarīga ir bērna personība, tādēļ negribam dominēt pār bērnu ar pārmērīgu košumu. Arī izmantotie materiāli tiek meklēti dabiski un praktiski. Dabisks skaistums ir mūsu devīze. Dizains un ražošana - 100% Latvija.

Ieskaties www.paade.lv

Facebook: www.facebook.com/pages/Paade-Mode

Draugiem.lv: www.draugiem.lv/paademode

Twitter:  @PaadeMode