Uzzini sievišķības zelta likumus!

 

Pavasara tuvošanās sievietes sirdī modina kaut ko tādu... mm, mazu dzirkstelīti, kas spogulī liek ieskatīties biežāk, kas rosina pārkārtot skapi un prātot, vai esošā frizūra ir tava īstā... Citiem vārdiem – līdz ar pirmajiem krokusiem sievietē raisās vēlme būt sievišķīgai. 
Sievišķīgai būt ir tik skaisti...

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Sievišķīgai būt ir tik skaisti...

 

Tieši tāpēc mammam.lv/tetiem.lv martu pasludina par sievišķības zelta likumu meklēšanas mēnesi!

Runāsim par iepirkšanos, skaistumu, veselību un sievišķību. Par pašapziņu, mērķtiecību un laimes sajūtu. Lai tās sievietes, kurām vēl nav savu sievišķības zelta likumu, beidzot tos atrastu un liktu lietā!


Martā lasītāju jautājumiem

sadaļā Jautā speciālistam atbildēs:

 

Sarmīte Šmite, personīgās meistarības trenere

/vada nodarbību Kā iemīlēt pašai sevi?/

 

Ilze Patmalniece, modes māksliniece

/sniedz Stila konsultācijas Gudro Sievu skolā/

 

Reklāma
Reklāma

Baiba Grīna, grima māksliniece

/vada Grima nodarbības dāmām/

 

Taņa Tepo, uztura speciāliste un farmācijas uzņēmuma „Walmark” pārstāve

 

Farmācijas uzņēmums „Walmark” šomēnes vēlas iepazīstināt mammam.lv lasītajas ar nutrikosmētikas produktu VIADERM COMPLETE, kas veicina matu augšanu un kuplumu, stiprina plānus un lūstošus nagus, un mitrina, saglabā gludu ādu.

 

Uzņēmuma galvenais  uzdevums  ir  rūpēties par cilvēku veselību un  iedrošināt pievērsties veselīgam dzīvesveidam. Tādēļ šomēnes Tev ir iespēja uzdot savus jautājumus kompānijas pārstāvei, uztura speciālistei Taņai Tepo, kura atbildēs uz jautājumiem par pareizu, veselīgu uzturu, ka arī izskaidros interesējošos jautājumus par produkta VIADERM lietošanu un sastāvu. Ar produktu vairāk vari iepazīties www.viaderm.lv.

 

 


Esi un jūties skaista!

Tavs mammam.lv/tetiem.lv