Vīrietis, kurš dzemdējis trīs bērnus, vēlas izņemt dzemdi. VIDEO

Trīs bērnus dzemdējušais vīrietis Tomass Bītijs atzinis, ka vairāk bērnus neplāno. Daļēju dzimuma maiņu veikušais Tomass tagad vēlas veikt dzemdes izņemšanas operāciju un būt labs tēvs trim jau esošajiem bērniem, raksta www.kasjauns.lv.

Šajā ģimenē bērnus dzemdēja vīrs... Kadrs no video.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šajā ģimenē bērnus dzemdēja vīrs... Kadrs no video.

 

Kā Treisija Lagondino dzimušais Bītijs ar dzimuma maiņas operāciju palīdzību par vīrieti kļuva 2002.gadā, bet saglabāja sieviešu reproduktīvos orgānus. 

 

Viņš kopā ar sievu Nensiju pārsteidza pasauli 2007.gadā, kad paziņoja par grūtniecību. Kopš tā laika Bītijs dzemdējis vēl divus bērnus, bet tagad nolēmis, ka ar trim pietiek. 37 gadus vecais Tomass nolēmis likvidēt dzemdi. 

 

Savukārt, 48 gadus vecajai Nensijai jau ir divi pieauguši bērni. Arī viņa pirms vairākiem gadiem veikusi histerektomiju un vairs nevar ieņemt bērnus. Toties tieši viņa baroja ar krūti Tomasa dzemdētos bērnus, jo viņš ar dzimuma maiņas operācijām bija likvidējis savas sieviešu krūtis. 

 

Reklāma
Reklāma

Grūtniecības laikā Tomass bija pātraucis hormonu preparātu lietošanu, bet tagad apgalvo, ka nekad vairs nevēlas to piedzīvot. 

 

Skaties video, kurā Tomass stāsta par savām izjūtām grūtniecības laikā:

 

Savdabīgās ģimenes dzīvi bildēs vari skatīt portālā www.kasjauns.lv.