Dāvanas mammai, draudzenei un mīļotajam cilvēkam!

Nu ko lai tādu foršu uzdāvina? – tu kasi pakausi, kad pienākusi kārtējā tev mīļo cilvēku dzimšanas diena. Vērts izskatīt versiju par dāvanu karti mammam.lv/tetiem Gudro Sievu skolā – nodarbību klāsts ir ļoti daudzveidīgs! 

Iemācies liet sveces no dabai draudzīgiem materiāliem! Tumšais laiks ir jau klāt!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Iemācies liet sveces no dabai draudzīgiem materiāliem! Tumšais laiks ir jau klāt!

PĀRSTEIDZ DRAUDZENI

Nāc kopā ar draudzeni un maksā lētāk – šāds piedāvājums ir Gudro Sievu skolas ekskluzīvo rotu darbnīcām, kuras vada jaukā un radošā rotu meistare Maija Sējāne - Īle. Šāda nodarbība draudzenēm izvēršas par sirsnīgu vakaru, pēc kura apmeklētājas mājup dodas ar tiešām skaistām, elegantām, turklāt pašu rokām gatavotām rotaslietām no polimērmāla! Starp citu, ja jūs esat lielāks draudzeņu bariņš, kuras vēlas sarīkot kopīgu radošo pēcpusdienu, varam organizēt nodarbību tikai jums! Par iespējām jautā, rakstot uz baiba@mammam.lv.

Iemācies izveidot krāsainas, raibas un puķainas rotas no polimērmāla!

 

IEPRIECINI SIEVU/MAMMU

Kosmētika "Lierac" un Gudro Sievu skola dāvina Tev, Tavi mammai, māsai vei draudzenei stila nodarbības ar 50% atlaidi! TIKAI janvāra nodarbības par Ls 8 (parasti Ls 16)!

Ir sievietes, kas gadiem sapņojušas apmeklēt nodarbības pie stilista. To skaitā ir arī Gudro Sievu skolas veidotājas, tāpēc piedāvājam nodarbību - Stila konsultācija pie mākslinieces Ilze Patmalnieces. Modes māksliniece dalīsies savos noslēpumos un padomos par stilu, apģērbu kombinēšanu un krāsām, kā arī par to, kā izvēlēties tieši Tavam augumam atbilstošu apģērbu un aksesuārus. Nodarbībās notiek nelielās grupās, lai nezustu sirsnīgā atmosfēra un lai būtu iespējams veltīt uzmanību katrai dalībniecei. Apmeklētājas aicinātas ierasties ar savu apģērbu, lai noskaidrotu, kas no tā piestāv un kas ne, ar ko garderobi vajag papildināt un kādos pirkumos nevajag „iegrābties”. 

Māksliniece vada arī nodarbību "Idejas tava apģērba pārveidošanai! Praktiskā nodarbība". Nodarbības laikā uzzināsi par dažādiem un jaunākajām modes tendencēm atbilstošiem veidiem, kā pārveidot savas drēbes. Turklāt saņemsi individuālu Ilzes Patmalnieces konsultāciju tieši par Taviem 2-3 līdzi paņemtajiem apģērba gabaliem. Vienu noteikti pagūsi pārveidot jau nodarbības laikā!

Gudro Sievu skolā tagad stila meistarklases vada māksliniece Ilze Patmalniece, kuras māsa Elita Patmalniece ir sabiedrībā zināma ekstravagantu tērpu meistare. 

 

DĀVANA SEV UN MEITIŅAI

Uzvaras gājienu frizūru modē šobrīd izsoļo visdažādākās bizes! Gudro Sievu skola piedāvā praktisku nodarbību, kurā Tu uzzināsi par svarīgāko matu kopšanā un veidošanā, un iemācīsies uzpīt vairāku bižu veidus. Uz nodarbību īpaši aicinātas māmiņas ar meitām (meitiņa drīkst nākt līdzi bez papildus samaksas), lai turpmāk steidzīgajos darbadienas rītos matu pīšana pārvērstos par mazu, māksliniecisku frizētavu. :) Bižu pīšanas nodarbības atbalsta zviedru profesionālā kosmētika "Cutrin". 

Bilde tapusi bižu pīšanas nodarbības laikā,

foto: Gatis Saukāns, speciāli Gudro Sievu skolai.

 

TOPOŠAJIEM VECĀKIEM

Ja jūs vai jūsu draugi šobrīd ir mazulīša gaidībās, viens no vērtīgākajiem pārsteigumiem varētu kļūt nodarbības uz Pirmsdzemdību kursiem. Gudro Sievu skolas nodarbības vecākiem no citām atšķiras ar to, ka šeit atklāti tiek runāts ne vien par grūtniecības fizioloģiju, dzemdību norisi un jaundzimušā kopšanu un hendlingu, bet arī par attiecībām pāra starpā, kad ģimenē piesakās bērniņš. Iespējams apmeklēt katru nodarbību atsevišķi. 

 

Starp citu, pirmsdzemdību kursi ir lieliska dāvana topošajam tētim – vīrieši, kas apmeklējuši mūsu nodarbības, atzīst – šis ir mans un sievas kopīgais, omulīgs vakars, kas nav stīva pasēdēšana, bet man svarīgas informācijas iegūšanas vieta. Piebilde – lai nodarbības apmeklētu partneris, papildus nav jāmaksā. Pirmsdzemdību kursus atbalsta dabīgā kosmētika „Weleda”.

 

Reklāma
Reklāma

Un vēl! Piedāvājam īpašu fotosesiju topošajiem vecākiem – tās ir brīnuma pilnas bildes, pie kādām katru dienu nevar tikt... 

Gaidot bērniņu, noteikti ir vērts apmeklēt fotosesiju, kuras rezultāts ir bildes ar brīnumu...

Foto: Vadims Straume

 

 

MĪĻOTAJAM CILVĒKAM

Fotosesija ģimenei? Varbūt – erotiskā fotosesija? Kad tad vēl, ja ne ziedošajā jaunībā? : )

Foto no sesijas Gudro Sievu skolā, autore Laura Bārdiņa.

 

PIEDĀVĀJUMĀ ARĪ:

Eko ziepju un eko sveču gatavošana

Individuāla saruna ar astroloģijas kāršu konsultanti

Grima kursi (lai iemācītos pati sevi skaisti uzkrāsot!)


 

 

 

 

 

Mūsu dāvanu karte izskatās šādi: 

Iespējams iegādāties dāvanu karti noteiktā vērtībā vai arī norādīt konkrētu nodarbību, ko vēlies uzdāvināt. PIRKT!

 

Gudro Sievu skola atrodas Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā). 

Jautājumu gadījumā raksti baiba@mammam.lv vai zvani 22472799, 67217065.