"Laima" saldējums — kā radīts pirmajam randiņam

Uz konkrētu jautājumu, vai būtu jauki pirmajā randiņā ziedu vietā saņemt "Laima" saldējumu, man par pārsteigumu, viņas teica: jā!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Pēc tam sekoja piebildes, tad, ja tas notiek vasarā, ja tiekamies jūras krastā, ja esam norunājuši izbraukt ar riteņiem un tamlīdzīgi. Jāpiekrīt, ka ar saldējumu mums ir emocionālākas attiecības nekā ar maizi vai pienu. Saldējuma baudīšana neapšaubāmi saistās ar pavasara iestāšanos, ar brīdi prieka, kad mutē kūstošais atsvaidzinājums ir prieks, ko vari izbaudīt. Pirmajā tikšanās reizē tas lieliski der kā palīgs sarunas uzturēšanai. Tikšanās ir gaidīta, bet pirmie sarunas temati vēl nav atradušies. Ir tik viegli vienkārši pajautāt: vai Tev garšo? Arī kopīgā nodarbe, saldējuma baudīšana, palīdz tikt pāri pirmā tikšanās mirkļa mulsumam. Lūk, jauns instruments pirmā randiņa emocionālās gaisotnes uzburšanai.

Lai pasniegtais tiktu uztverts ar sajūsmu, vēlams iepriekš noskaidrot, kas jaunajai draudzenei garšo labāk — Vāverīte, Serenāde vai "Laima" šokolāde.

Protams, riskē tie, kuri nav noskaidrojuši, vai jaunajai draudzenei saldējums vispār garšo. Tomēr riska procents ir zems, jo pieļaujams, ka tikai 2 līdz 3 no 100 saldējumam teiktu nē. Labo padomu grupai, ja domāts ziedu vietā pasniegt saldējumu, atbilst ieteikums noskaidrot, vai jaunā draudzene nav saaukstējusies. Vairāk gan acīmredzamu risku un šķēršļu nav. Vienmēr vēlams trāpīt desmitniekā, tāpēc, lai pasniegtais tiktu uztverts ar sajūsmu, vēlams iepriekš noskaidrot, kas jaunajai draudzenei garšo labāk — Vāverīte, Serenāde vai "Laima" šokolāde. Jo ir taču iespēja trāpīt tieši desmitniekā! Pasniedzot saldējumu kā konfekti, ir izvēles, ko sagādājusi "Laima":  saldējums "Laima" — šokolādes krējuma saldējums ar šokolādes gabaliņiem tumšajā šokolādē, saldējums "Vāverīte" — riekstu krējuma saldējums ar lazdu riekstiem piena šokolādē un saldējums "Serenāde" — aprikožu krējuma saldējums ar aprikožu pildījumu un lazdu riekstiem tumšajā šokolādē.

Starp citu, tā nav tiesa, ka ziemā saldējumu neēd — un kā vēl ēd, ja ir tik gards kā...

Reklāma
Reklāma

 

Ieskaties: www.laima.lv