Bērzs — gan iekšķīgam, gan ārīgam skaistumam un veselībai

Pēc spriedzes pilnas ziemas Weleda iesaka produktus ar bērza izvilkumu gan iekšķīgam, gan ārīgam skaistumam un veselībai!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Maigums, vieglums, cēlums, pieticība, milzīga aktivitāte un iniciatīva to mēs varam gūt no bērza. Bērzs ar maigi zaļajām lapiņām, iemieso sevī pavasari, kā neviens cits koks. Tā zari liegi šūpojās vējā, bet savā būtībā bērzs ir stingrs un nelokāms. Tā lapiņas satur flavonoīdus, saponīnus,miecvielas. To augstais C vitamīna saturs veicina efektīvu tauku sadedzināšanu organismā.
Weleda iesaka attīrošu kursu ar bērzu eleksīru, tas palīdzēs izvadīt sastāvējušos sārņus no asinsvadiem un attīrīties pēc ziemas spriedzes. Īpaši iecienīta Ir Weleda Bērza pretcelulīta eļļa ar liego aromātu.

Jūties skaista gan iekšķīgi, gan ārīgi! Tu vari uzlabot savu labsajūtu un ārējo izskatu ar Weleda bērza atjaunojošo kūri. Trīs Weleda produkti, kuri satur bērza lapiņu izvilkumus, palīdzēs Tavai ādai kļūt stingrākai un elastīgākai, iekšķīgi bērzu eleksīrs veicinās ķermeņa attīrīšanos, sārņvielu izvadīšanu.

1.solis bērza skrubis
Maigs pīlings ar mazām vaska pērlītēm, saudzīgi noņems nedzīvo ādas slānīti, atmirušās šūnas, to viegli iemasējot. Sezama eļļa un aprikožu kauliņu eļļa skrubja sastāvā baros ādu pēc attīrīšanas. Lieto vienu vai divreiz nedēļā, iemasē ādā cirkulārām kustībām, tad noskalo.

2. solis bērza eļļa pret celulītu
Brīnišķīga eļļa, liegu aromātu, kas regulāri lietota ir laba celulīta profilakse, tā veicina jau esoša celulīta efektīvu mazināšanos. Ar rokām vākto bērza lapiņu un muskusa izvilkums veicinās asinsriti ādā, ar E vitamīnu bagātā kviešu asnu eļļa uzlabos ādas elasticitāti, aprikožu kauliņu eļļa papildus pabaros ādu, tā kļūs stingrāka un gludāk. Lieto divreiz dienā pirmās 4 nedēļas, tad turpina vēl 2 nedēļas vienreiz dienā. Iemasēt labāk mitru ādu augšstilbus, gūžas, apaļīgo lejasdaļu ar cirkulārām kustībām.

3.solis bērza lapu ekstrakts
Ar bērza eleksīru veiciet 3 nedēļu attīrošu kūri. Ieteicamā dienas deva 20-30ml. Ekstraktu var lietot koncentrētu vai atšķaidīt tējā, dzērienā, pievienot, piemēram, jogurtam, Bērza izvilkums ar nedaudz biodinamiskas citronu sulas veicinās sārņu izvadīšanu no organisma, kas ir būtiski labsajūtai sevišķi pēc ziemas.


Ieskaties: www.weleda.lv
 

Reklāma
Reklāma