Gleznošanas/zīmēšanas nodarbības grūtniecēm!

Gudro Sievu skolā sākas regulāras gleznošanas/zīmēšanas nodarbības topošajām māmiņām! Lai piedalītos nodarbībās, priekšzināšanas nav nepieciešamas.

Māmiņas Lindas Ozoliņas mākslas darbs, kas tapis gaidību laikā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Māmiņas Lindas Ozoliņas mākslas darbs, kas tapis gaidību laikā.

Māksla ir viens no labākajiem un skaistākajiem veidiem, kā gaidību laikā sajust un saprast sevi, kā sadzirdēt savas un bērniņa vēlmes. Kā vienam otru satikt. Iepazīt. Kā atbrīvoties no savām bailēm, nemiera. Lai gleznotu un zīmētu, tev nav jābūt pieredzes bagātai māksliniecei! Izlasi rakstu Kāpēc mākslai grūtniecības laikā ir liela nozīme.

Divas reizes mēnesī Gudro Sievu skolā notiek mākslas nodarbības speciāli topošajām māmiņām. Ikviena mamma varēs izvēlēties, kādā tehnikā strādāt gleznot uz audekla, akvarelēt vai zīmēt ar ogli. Tu vari uz nodarbībām nākt regulāri, bet vari apmeklēt arī atsevišķas nodarbības. Priekšzināšanas nav nepieciešamas!


Nodarbības vada Latvijas Mākslas akadēmijas pasniedzēja, māksliniece Kristīne Rubene.


Pirmā nodarbība: 31. martā, plkst. 14:00, pieteikties vari šeit.
Maksa par nodarbību: Ls 8,50. Nodarbību grafiks.
Cenā iekļauts: zīmēšanas papīrs, akvareļi, ogle, otas, akrila krāsas, apmācība


Līdzi jāņem: Ja tu vēlies gleznot, tev līdzi jāņem savs audekls (nopērkams mākslinieku veikaliņos). Gleznošanai varēsi izmantot akrila krāsas, kas nodarbībā pieejamas uz vietas bez maksas. Ja tu vēlies gleznot ar eļļas krāsām, māksliniece Kristīne Rubene topošajām māmiņām iesaka iegādāties eļļas krāsas uz linsēklu eļļas bāzes tās māmiņai un bērniņam ir ļoti draudzīgas, turklāt bez specifiskiem spēcīgiem aromātiem.
 

Gleznas autore māmiņa Linda Ozoliņa.

Reklāma
Reklāma

Citus grūtniecības laikā tapušos darbiņus skati galerijā!

Praktiskās nodarbības atbalsta veikals HobbySet un DekoIdeja.