Cīņā pret strijām ar Nr.1 kakao sviesta zīmolu pasaulē!

Produktu sērija Palmer’s Cocoa Butter Formula, ir ieguvusi vispasaules atzinību, un šobrīd vairāk kā 80 valstīs ir pieejams Nr. 1 kakao sviesta zīmols pasaulē.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kosmētikas produktu ražotājs – E.T.Browne Drug Co., INC. ir dibināts pirms vairāk kā 160 gadiem kā viens no pirmajiem uzņēmumiem Amerikā, kas piedāvā ādas kopšanas līdzekļus. Šobrīd E.T.Browne Drug Co., INC. ieņem vadošu lomu ādas kopšanas līdzekļu jomā Amerikā.

Neapstrādāts kakao sviests ir ļoti ciets un ir diezgan problemātiski to uzziest uz ādas. Palmer’s ir radījis īpašu kakao sviesta formulu, pilnveidojot kakao sviesta dabiskās īpašības, rezultātā to ir viegli uzklāt un tas ātri iesūcas ādā. Tas ticis panākts, sajaucot mitrinošas īpašības saturošas vielas un E vitamīnu – ādas kopšanas līdzekli, kas palielina remdinošo un mīkstinošo efektu.
Regulāri lietojot, īpašā Palmer’s kakao sviesta formula palīdz dziedēt un mīkstināt raupju, sausu ādu. Palmer’s produktus iesaka arī, lai apstrādātu striju un rētu skartu ādu, īpaši grūtniecības laikā un pēc tā.

Šajā rakstā tuvāk pastāstīsim par 2 produktiem no šīs sērijas:
Palmers Cocoa Butter Formula terapijas eļļa ādai ir daudzfunkcionāls ādas uzlabošanas produkts, kas var tikt izmantots visam ķermenim. Šī vieglā formula, bez konservantiem, iekļauj izmeklētu sastāvdaļu maisījumu, kas paredzēts rētām, strijām, sausai, bojātai ādai, nevienmērīgam ādas tonim, novecojošai ādai un grumbām. Acumirklī āda izskatās un jūtas mīksta un gluda.
Terapijas eļļa ādai ir viens no jaunākajiem produktiem kakao sviesta sērijā.
2010.gadā CEW (Cosmetic Executive Women), kas ir Apvienotās Karalistes tirdzniecības organizācija, sastāvoša no nozares labākajiem speciālistiem, nominēja šo produktu kā Labākais jaunais ikdienas ādas kopšanas produkts. Šis apbalvojums Apvienotā Karalistē ir kā pats augstākais gods, jo to nosaka skaistumkopšanas industrijas speciālisti.

Palmer’s Cocoa Butter Formula masāžas losjons strijām un krēms strijām paredzēts striju profilaksei un apstrādei. Produktu sastāvā esošais kakao sviests, E vitamīns, kolagēns, elastīns un Karite sviests palīdz novērst striju rašanos. Lieliski mitrina ādu, palīdzot tai saglabāt savu dabisko elastību un mitruma līmeni.

 

2010.gada oktobrī ASV tirgus izpētes kompānija, balstoties uz pārdošanas datiem, piešķīra Palmer’s Cocoa Butter Formula pretstriju produktiem nomināciju “Nr.1 pretstriju produkti ASV”. (IRI INFOSCAN 52 W/E OCTOBER 2010 UNIT SALES).

 

SKATIES VIDEO!

http://www.youtube.com/watch?v=Wrs2iK8_4w4

Reklāma
Reklāma

 

 

Produkti nopērkami aptiekās un atsevišķos kosmētikas veikalos. Par konkrētām tidzniecības vietām skatīties zīmola interneta vietnē.

Palmer’s kosmētikas izplatītājs Latvijā SIA “Felicity Latvia”. Ja ir kādi jautājumi, rakstiet felicity@felicity.lv vai zvaniet +371 29668018.

Vairāk informācijas: www.palmers.lv