Izcilāko stāstu izlase. Konkurss noslēdzies!

Dzīve nudien ir raiba kā dzeņa vēders. Lielajā stāstu konkursā uzklausītie stāsti ir tādi, kas liek te izbrīnā ieplest acis, te smaidīt līdz ausīm un nobirdināt pat asaru...

Ģertrūdes ielas teātra publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ģertrūdes ielas teātra publicitātes foto.

Tumšais laiks ir tas brīdis gadā, kad labu stāstu lasīšana ir pat tāda kā dvēseles prasība. Portāls mammam.lv/tetiem.lv piedāvā tev aizraujošu stāstu izlasi! Stāstu autori balvā saņem biļetes uz dažādām teātru izrādēm.

AMERIKĀŅU ĢIMENE LATGALĒ ADOPTĒ PUISĒNU BEZ ROKĀM. Puisēns piedzimis bez rokām, tādēļ īstie vecāki viņu atstājuši bērnu namā... Aizkustinoši uzrakstītā stāsta autorei Ievai Dāboliņai balvā 2 biļetes uz Dailes teātra izrādi Trīs sivēntiņu Ziemassvētki, 29. decembrī plkst. 19.00.


DAUDZBĒRNU MĀTES PIEZĪMES. Viņi iepazinās, kad meitenei vēl nebija 16. Un izaudzināja sešus bērnus. Autorei Inesei Krūmiņai balvā 2 biļetes uz izrādi Tāda es esmu.


PUSAUDZEI ĀRSTI UZSTĀDA NEPAREIZU DIAGNOZI VĒZIS. Baibai bija 17 gadu, kad viņa smagi saslima. Ārsti uzstādīja nepareizu diagnozi — ļaundabīgs audzējs, tāpēc sāka ķīmijterapiju. Baibai Baronei balvā 2 biļetes uz izrādi Tāda es esmu.
 

MANAS MEITAS TĒVS IR CIETUMNIEKS. Meitene iemīlējās vīrietī nezinot, ka viņš ir noziedznieks. Bet viņu mīlas stāsts nebija ar laimīgām beigām... Evita balvā saņem 2 biļetes uz Dailes teātra izrādi Trīs sivēntiņu Ziemassvētki, 29. decembrī plkst. 19.00.
 

BĒRNIŅAM VĀRDS PAR GODU KAĶIM. ...puisēnu mamma nosauca sava sargkareivja vārdā — Leopolds... Sanitai Erhardei dāvinām 4 biļetes uz muzikālo pasaku Leģenda par Ziemassvētku rozi.
 

Reklāma
Reklāma

NOŽĒLOJU, KA SIEVIETEI DARĪJU PĀRI... Vīrieša grēksūdze. Autoram Matīsam Krūvēverim balvā 4 biļetes uz muzikālo pasaku Leģenda par Ziemassvētku rozi.

ES SKATOS UZ SAVU VALSTI, UN MAN TĀ LIEKAS TUKŠA... Vai tiešām visās mūsu nelaimēs ir vainīga valsts? Monta Kudina ar ģimeni dosies uz izrādi Blumkvists — meistardetektīvs.

GRŪTNIECĪBA, KAD IELIKTA SPIRĀLE. Mazulītis pieteicās par spīti tam, ka māmiņa izvēlējusies vienu no drošākajām kontracepcijas metodēm... Marutai Timofejevai balvā 4 biļetes uz teātra Skatuve izrādi mazajiem un vismazākajiem — Papīra zirdziņš.

KĀPĒC VĪRIETIS UN SIEVIETE DZĪVO KOPĀ? „Kā tas ir — ar mīļoto cilvēku divatā vai kopā būt. Teicu, ka to ir sarežģīti pastāstīt.” Autore Jolanta Erlate saņem 2 biļetes uz Ģetrūdes ielas teātra jautro lekciju par nepieklājīgām tēmām Kāpēc es mīlu krievus?.

SMILŠU PULKSTENIS jeb DZĪVEI JĀTURPINĀS. „Viņa nokavēja tikai 20 minūtes, gandrīz "akadēmiskās 15 minūtes" un vēl mazliet. Aivara sirds sitās arvien lēnāk.” Smeldzīgā stāsta autore Ņina Vīrele saņem 2 biļetes uz Ģertrūdes ielas teātra dejas izrādi Esi ar mani.

MANI NOSAUCA PAR ZIEMASSVĒTKU EŅĢELI. Neparasts sirds stāsts. „Zvanīju sievai un vaicāju, vai varu pārvest mājās izguldināt pāris pa ceļam salasītus holandiešus.” Intam Balodim balvā 4 biļetes uz Ģertrūdes ielas teātra objektu izrādi Vasaras sala.


Liels un silts paldies visu konkursā iesūtīto stāstu autoriem, kā arī teātriem — konkursa atbalstītājiem!
Lai saņemtu balvas, uzvarētājus lūdzam rakstīt uz redakcija@mammam.lv