Sasildi mani!

Svētdien, 7. novembrī, no plkst. 12:00 līdz 15:00 dzīvnieku patversme Ulubele, kampaņas Sasildi mani ietvaros rīko pasākumu visiem tiem, kam patīk dzīvnieki un kas ir gatavi tiem palīdzēt arī šajā aukstajā un drēgnajā rudenī.

Ilustrācija: Jānis Beķeris, mammam.lv/tetiem.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrācija: Jānis Beķeris, mammam.lv/tetiem.lv

Patversmes apciemotāji varēs ne tikai dzirdēt daudz jauna par mazajiem četrkājainajiem draugiem, bet arī paši viņus izstaidzināt, apmīļot un pabarot.

Pasākumu atklās Ulubeles vadītāja Inga Rēvelniece, kura visus klātesošos iepazīstinās ar patversmes iemītniekiem, viņu ikdienas dzīvi, priekiem un bēdām. Speciāli šim pasākumam sagatavots kinoloģes Vladas Akimovas šovs ar dresūras paraugdemonstrējumiem un praktiski noderīgiem padomiem dzīvnieku audzināšanā. Iesildoties ar tēju vai kafiju, viesi varēs palīdzēt darbiniekiem ikdienas solī.

„„Tu esi atbildīgs par to, ko esi pieradinājis” — šie vārdi bijuši aktuāli vienmēr. Patversme ir pajumte un īslaicīga pietura, bet visvairāk pieradinātajam dzīvniekam vajadzīgs pastāvīgs cilvēka sirds siltums,” tā patversmes vadītāja Inga Rēvelniece. „Tāpēc mēs atveram savas durvis visiem, kurus interesē patversmes ikdiena un tās mazo iemītnieku dzīvesstāsti. Katra cilvēka dalība pasākumā Sasildi mani jau ir mazs labais darbs un interesants izziņas pasākums ikvienam.”


Pasākuma Sasildi mani apmeklējums ir bez maksas, tomēr, ja ir iespēja paņemt līdzi kādu īpašu gardumu — iemītnieki būs divtik priecīgi.

Dzīvnieku pansija Ulubele atrodas Rīgas rajonā, Stopiņu novada Līčos. Vairāk informācijas www.ulubele.org.

Reklāma
Reklāma